≫ 

NOVA TEORIJA O SMRTI ANDREJA, KOJI JE SKOČIO U DRINU I NIJE ISPLIVAO: U smrt ga je povukao ogroman som? (VIDEO)

Na ovom području je poznato da ima velikih somova koji mogu da dostignu težinu i do 100 kilograma

  • 48

Andrej Beuc (34), profesionalni padobranac iz Krškog, udavio se u nedelju nakon skoka u Drinu u okviru manifestacije Zvorničko leto, a prema najnovijoj teoriji, postoji mogućnost da je Slovenca na dno povukao džinovski som.

ANDREJ JE PREŽIVEO OPASAN SKOK U NERETVU, A U DRINI JE NESTAO: Šta je to drugačije uradio sada?

Naime, na ovom području je poznato da ima velikih somova koji mogu da dostignu težinu i do 100 kilograma.

POTRAGA ZA ANDREJEM JOŠ UVEK TRAJE, U ZVORNIKU TUGA: Ovako je nekad skakao, ali ovog puta nije izronio (VIDEO)

- Vrlo je moguće da je ova teorija tačna. Som je riba grabljivica pa je moguće da je iskoristio mutnu vodu Drine i za nogu uhvatio skakača. Opasna je to riba, posebno ako je veća. Prema jednom od snimaka sumnjam da ih je bilo više. Skokovi pre nesretnog Beuca moguće je da su primamili te grabljivice, koji love sve što im se nađe u blizini. Ne mogu sa sigurnošću da potvrdim da je u pitanju som, ipak treba sačekati da ronioci pronađu telo i nakon obdukcije biće poznato šta se u stvari dogodilo - rekao je Adam Španić (73) iskusni ribolovac iz Nove Gradiške koji je i sam znao da se sa ovim nemanima bori više od sat vremena nakon što zagrizu udicu.

Printskrin: Youtube/Poligraf News Printskrin: Youtube/Poligraf News

Gradske vlasti Zvornika zatražile su od Hidroelektrane Mali Zvornik da smanji protok vode kako bi se roniocima i vatrogascima olakšala potraga za Bucom.

U Zvornik su doputovale dve sestre mladića zajedno sa majkom. Jedna od sestara je rekla kako će protiv organizatora podneti tužbu, jer po njima nisu preduzete sve mere bezbednosti, posebno kada su pitanju spasioci koji su bili daleko u čamcima sa zaštitnim prslucima, dok u vodi nije bio nijedan profesionalni ronilac.

Pogledajte video:

Pogledajte video produkcije T Now:

 

Pročitajte još:

SPASIOCI TRAŽE ANDREJA U RECI: Možda ga nikad neće pronaći, jer se to dešava na Drini (VIDEO)

DA LI JE ANDREJA NEŠTO POVUKLO NA DNO? U 9. sekundi izranja, pruža ruku, a onda nestaje… (VIDEO)

JEZIVI SNIMCI: Andrej je skočio sa mosta u Drinu i – NESTAO! (UZNEMIRUJUĆE)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inspektor

    10. avgust 2016 | 15:55

    Nesto ga je povuklo sigurno. Na snimku se lepo vidi. Kada je izasao iz vode, sve je bilo ok i u jednom trenutku kada je poceo da tone, jasno se vidi trzaj glave unazad. Potonuo je kao plovak na pecanju. Da mu je pozlilo ne bi tom brzinom potonuo. Nesto ga je vuklo. Uostalom, da kazemo da je srce recimo i da mu je pozlilo. Zasto bi potonuo?! Samo bi se prevrnuo i plutao na povrsini vode.

  • Mestanin.

    10. avgust 2016 | 23:35

    Dajte ljudi urazumite se i nemojte verovati svim glupostima koje procitate. Zivim u ovom mestu i godinama se zna da bas u tom delu oko mosta postoje jaki virovi, ako ga je nesto povuklo onda je to vir a ne neki dzinovski som jer da li zaista mislite da ta zivotinja sedi ispod mosta, pusi cigaru i cega da pojede nekoga?! Ovo sto se desilo je ogromna tragedija i sramota! Organizatore tuziti i odmah smeniti! Sramota!

  • zoran

    10. avgust 2016 | 23:06

    na snimku se lepo vidi da posle skoka izranja na povrsinu i pokazuje da je sve ok, mozda je hteo da kaze i da nesto nije u redu, medjutim da zanemarimo i to ,nakon izranjanja se jasno vidi u desnom uglu blago pomeranje u vodi i pre i posle kada je potonuo i kada je sto ja licno mislim povucen opet vidi pomeranje u desnom uglu iznad vode gde tvrdim da je rep neke velike ribe u ovom slucaju soma kojih ima u nenormalnim velicinama, a sto se tice da ih nazovemo spasioca zalosno je bilo sta komentarisati, jedan od njih je skocio u vodu sa prslukom za spasavanje koji sluzi da telo ne potone, decku je zivot mogo da bude spasen!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA