BOSANSKI DŽIHADISTA OBAVIO VELIKU NUŽDU U VODOVODU: Otkriveno kako je terorista napravio haos u gradu, pa pobegao u šumu

Kako prenose bosanski mediji, došlo je do onečišćenja jednog bazena nakon što je osoba inicijala J. B. u rezervoar vode izvršila veliku nuždu

  • 21

Jedna osoba je uhapšena nakon pucnjave koja se dogodila u selu Ošve kod Maglaja nakon spora u vezi sa lokalnim vodovodom, a jedan od osumnjičenih je u znak protesta u jedan bazen sa vodom izvršio veliku nuždu.

U TOKU JE POTERA U BOSNI: Džihadisti pucali, pa pobegli u šumu. Samo jedan je uhapšen!

- Prilikom izgradnje vodovoda verovatno su definisane određene obaveze meštana, ali su ih neki ispoštovali, a neki nisu. Jedan meštanin nije ispoštovao obavezu plaćanja, nakon čega su hteli da ga skinu sa vodovoda, ali se on usprotivio i u znak protesta izvršio veliku nuždu u jedan bazen - izjavila je Aldina Ahmić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Ona je dodala da se za tim licem traga, dok je drugo lice koje je učestvovalo u ovim aktivnostima uhapšeno i prijavljeno Tužilaštvu.

Kako prenose mediji, došlo je do onečišćenja jednog bazena nakon što je osoba inicijala J. B. u rezervoar vode izvršila veliku nuždu.

Policija i dalje traga za Ademom Karamujem koji je navodno pobegao u šumu nedaleko od sela Ošve. 

Protiv Karamuja i još 11 osoba Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu da su postali članovi organizovane terorističke grupe i da su protivzakonito učestvovali u oružanim sukobima na području Sirije i Iraka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    11. avgust 2016 | 18:09

    Neznaju više kako da nas uvere da su stoka. Verujemo vam!!!! Ne morate više.

  • Marijam

    12. avgust 2016 | 20:31

    Ko bi mogao da zivi sa takvim neljudima to ni stoka ne radi fuj fuj boze sacuvaj

  • ccc

    11. avgust 2016 | 19:02

    GADOVI SMRDLJIVI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA