UHVAĆENA "SPRETNA TROJKA" SA SEVERA SRBIJE: Dve žene su u pljačku vodile MLAĐEG MUŠKARCA

Pljačkaši su ukrali novac i zlato u vrednosti od 1,2 miliona dinara

  • 2

Protiv dve žene iz Ade i muškarca iz Mola, policija je podnela krivičnu prijavu jer se terete da su tokom poslednjih pet meseci na severu Bačke obijali kuće, a zatim krali novac i zlato.

FILMSKA PLJAČKA U SRBIJI: Devojka nosila torbicu, mladić išao iza nje i trpao plen u nju!

Policija koja je mesecima pokušavala da im uđe u trag konačno je uhvatila "spretnu trojku" V. M. (39) i njenu drugaricu N. S. (23) iz Ade koje su u tandemu zajedno sa još jednim muškarcem A. P. (25) iz Mola učinili krivično delo - teške krađe.

Ova "trojka" je tokom poslednjih pet meseci "operisala" po privatnim kućama na severu Bačke. Kako navodi izvor blizak istrazi, imali su tačno određene ciljne kuće za koje su pretpostavljali da u njima žive imućni članovi, pa su iz takvih kuća i krali. Tokom obijanja kuća provalnici su uz sebe uvek nosili alat, nakon detaljnog pretraživanja objekata, oni su uzimali samo zlato i novac. Kako se navodi u saopštenju policije, nakon rasvetljenja 11 krađa u kojima su ukrali novac i zlato u vrednosti od 1,2 miliona dinara, protiv dve žene i jednog muškarca podnete su krivične prijave.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA