VRAĆALE SE IZ GUČE, PA SE TAKSIJEM ZAKUCALE DIREKTNO U DRVO: Teško povređene tri devojke iz Čačka

- Scena je bila veoma mučna. Devojke su plakale i jaukale od bolova. Veoma brzo stiglo je sanitetsko vozilo - potvrdili su očevici saobraćajne nezgode

  • 14

Po povratka sa Sabora trubača u Guči tri devojke od po 17 godina povređene su u saobraćajnoj nesreći kada je taksi u kom su sedele sleteo s puta i zakucao se u drvo nedaleko od Čačka.

JEZIVA NESREĆA: Kamion sleteo s puta i zakucao se u drvo, vozač na reanimaciji!

- Tom prilikom prelom noge zadobio je i taksista. Jedna od devojaka ima prelom jagodične kosti i nalazi se na odeljenju, a druga je zbog potresa mozga zadržana na odeljenju dečje hirurgije. Njih dve nisu životno ugrožene. Njihova treća prijateljica zadobila je prelom podlaktice i puštena je na kućno lečenje. Taksista je sa prelomom butne kosti smešten na odeljenje ortopedije - rekla je dr Biljana Kočović, PR Opšte bolnice u Čačku.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prema prvim informacijama do kojih su došli beogradski mediji, uzrok nesreće je neprilagođena brzina na putu Guča-Čačak.

- Scena je bila veoma mučna. Devojke su plakale i jaukale od bolova. Veoma brzo stiglo je sanitetsko vozilo - potvrdili su očevici saobraćajne nezgode.

Svi povređeni zbrinuti su u čačanskoj bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Посматрач

    13. avgust 2016 | 15:47

    Po 17 godina i na Guci,kazniti odmah i roditelje.

  • Ja

    13. avgust 2016 | 14:24

    Kad svako moze biti taksista.

  • Sandra

    13. avgust 2016 | 15:00

    Znam da ne zivimo u srednjem veku i da je danas to normalno. Ali ipak, JA ne mogu da shvatim roditelje koji dozvole maloletnoj deci da odu na Gucu. Sta one traze tamo? Sta? Po meni to normalno nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA