Nategnula je flašu misleći da je unutra sok, a onda je shvatila da je popila OTROV

“Ovo je otrov!”, uzviknula je, a kada je pomirisala tečnost u flaši, osetila je oštar miris nekog sredstva za čišćenje rđe i zagorelih šporeta

  • 2

U skopskom selu Stajkovci, koje je bilo među najviše pogođnim naseljima u prošlonedeljnim poplavama kada je živote izgubilo 22 ljudi, umalo da se desi još jedna tragedija. Humanitarna pomoć, koja se deli ugroženom stanovništvu, umalo je koštala glave Radu Stojanovsku (36) koja je popila srestvo za čišćenje sipano u flašu od soka.

Njena porodica kaže da im hunanitarci nisu rekli da se u flaši od soka nalazi otrov. Ženu su sa jakim bolovima u stomaku hitno odneli na Kliniku za toksikologiju, a slučaj prijavili policiji.

OTROVALI STE SE HRANOM? Evo UPUTSTVA kako da ZARADITE VELIKE PARE od toga!

Suprug Rade je od humanitaraca uzeo kesu sa hlebom i "sokom" i odneo je kući. Kada je nakon napornog rada i čišćenja poplavljene kuće sela malo da predahne, žedna žena je uzela flašu i nategnula "sok". Istog trenutka je osetila pečenje jezika i jake bolove u stomaku.

- “Ovo je otrov!”, uzviknula je, a kada sam pomirisala tečnost u flaši osetila sam oštar miris nekog sredstva za čišćenje rđe i zagorelih šporeta. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć koja ju je odvezla u bolnicu, na Toksikologiju - priča njena svekrva Zlata Stojanovska i dodaje da je prava sreća što se njena maloletna deca nisu napila "soka". Tada bi sigurno došlo do tragedije.

UŽAS USRED SRBIJE: Cela porodica se OTROVALA PEČURKAMA! (FOTO)

Slučaj su prijavili u policiju, a dežurni komandir je primetio da je na flaši od soka sitnim slovima pisalo "sredstvo za čišćenje".

Na Toksikologiji kažu da je stanje Rade Stojanovske stabilno, ali su ženu zadržali u bolnici radi dopunskih ispitivanja.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    14. avgust 2016 | 09:12

    To je pokušaj ubitstva treba ispitati ko je pakovao tu "humanitarnu"pomoć i kazniti ga šta da je djetetu dala da popije ono nebi ni shvatilo šta pije!

  • Nina

    15. avgust 2016 | 22:16

    Benzin. Tako se ne pise voda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA