SPEKATKULARNI VATROMET U RUSIJI: I Srbi dobili medalje u Tenkovskom biatlonu (FOTO) (VIDEO)

Na ovogodišnjem takmičenju naše ekipe učestvovale su u tri discipline u kojima su zauzele treće, peto i sedmo mesto

  • 0

Nadomak Moskve, na pologonu Alabinu, sinoć su završene Međunarodne vojne igre, sa kojih se srpska vojska vratila sa ordenjem i medaljama. 

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

PUTINOVI SPECIJALCI RASTAVILI DŽIP ZA 4 MINUTA: Brzi su ko munje, snažni kao zveri (VIDEO)

Na pobedničko postolje u "Tenkovskom biatlonu“ popela se ekipa Ruske Federacije koja je iza sebe ostavila Kinu, Kazahstan i Belorusiju. Predstavnicima vojski prve tri rangirane zemlje medalje je uručio ruski ministar odbrane general armije Sergej Kužugetovič Šojgu, koji je zvanično proglasio Međunarodne vojne igre zatvorenim.

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

Na ovogodišnjem takmičenju naše ekipe učestvovale su u tri discipline. Pontonirci iz Rečne flotile takmičili su se u disciplini "Otvorene vode“ na reci Oki kod grada Murom i osvojili treće mesto. Tenkisti, koji su učestvovali na poligonu Alabino u disciplini "Tenkovski biatlon“, osvojili su peto mesto, a pripadnici artiljerijsko-raketne jedinice za protivvazduhoplovna dejstva nadmetali su se u disciplini "Čisto nebo“ na poligonu u blizini grada Jejsk, gde su zauzeli sedmu poziciju.

Putin traži da SRPSKA VOJSKA pomogne u Siriji!

Finalu „Tenkovskog biatlona“ i ceremoniji zatvaranja Međunarodnih vojnih igara prisustvovali su i ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković. Oni su se pre finalne trke susreli sa predstavnicima Vojske Srbije koji su učestvovali na „Međunarodnim vojnim igrama“ i čestitali im na individualnim i ekipnim postignutim uspesima i rezultatima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA