≫ 

PANIKA I STAMPEDO NA AERODROMU "JFK" U NJUJORKU: PUTNICI EVAKUISANI a svi letovi preusmereni posle lažne dojave o pucnjavi!

Posle navodne pucnjave objavljeno je da su svi letovi sa aerodroma JFK preusmereni. Na terminalu 8 aerodroma zavladala je opšta panika, što je vidljivo na snimcima

  • 4

Dva terminala aerodroma JFK u Njujorku evakuisana su, a svi letovi su preusmereni na obližnje aerodrome pošto su policiji prijavljena dva pucnja na terminalu za odlaske. Policija je nedugo zatim objavila da pucnjave nije ni bilo. Aerodrom je onda ponovo otvorio dva terminala, koja su evakuisana nakon lažne vesti.

Navodni pucnji su se čuli oko 9.30 uveče po lokalnom vremenu na terminalu 8 aerodroma, prema izjavama svedoka. Još jedan rafal se zatim navodno začuo oko 10.15 na terminalu 1. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci panike koja je usledila, pošto su ljudi počeli da se evakuišu, piše RT.

- Lezite na zemlju! Mičite se, mičite, mičite! - vikali su policajci koji su branili putnicima da razgovaraju telefonom ili snimaju to što se dešava, a jedan čovek je uhapšen pošto je pokušao da uslika scene haosa.

Posle ovoga je objavljeno da su svi letovi sa aerodroma JFK preusmereni. Na terminalu 8 aerodroma zavladala je opšta panika, što je vidljivo na snimcima, a i putnici iz aviona koji su bili spremni za sletanje na aerodrom oglasili su se na društvenim mrežama. 

Nepun sat nakon incidenta oglasila se i policija, sa sledećom izjavom: - Dosadašnja istraga pokazuje da nije bilo pucnjave na JFK. Nema povređenih. U ovom trenutku nisu pronađene čaure ili bilo kakvi drugi dokazi o ispaljenim hicima. Istraga se nastavlja. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralfi

    15. avgust 2016 | 07:31

    Deca bacala petarde a svi pobegli al su jaki Ameri eto dokaza

  • Opa bato

    15. avgust 2016 | 08:24

    "Navodna pucnjava" i "eventualni napadači". Amerikanci su stvarno paranoični. Traže razlog da opet nekog napadnu.

  • Zdravko

    15. avgust 2016 | 09:37

    A mere ne treba dirati oni pucaju sami od debljina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA