HAKOVANI SOROŠEVI DOKUMENTI: Ceo svet sada može da vidi PRAVU ISTINU o Fondaciji za otvoreno društvo!

Američki stručnjaci za bezbednost za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere

  • 6

Hakeri su objavili više od 2.500 dokumenata Fondacije za otvoreno društvo koju vodi američki milijarder Džordž Soroš, a koji otkrivaju planove rada, strategije, prioritete i druge Sorosove aktivnosti i obuhvataju izveštaje o evropskim izborima, migracijama i azilima u Evropi.

VIKILIKS OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU O ALBANCIMA: Soroš i Hilari Klinton su njihovi anđeli čuvari!

Navodi se da iza procurelih dokumenata stoje američki aktivisti koji žele da predstave istinu o "procesu donošenja odluka SAD, kao i o ključnim elementima američkog političkog života".

Američki stručnjaci za bezbednost, ipak za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere.

Dokumenti su, kako B92 prenosi navode "Raša tudej" i američkih medija, grupisani u sekcije, kao što su geografska područja, Svetska banka i Kancelarija predsednika i odnose se na period od 2008. do 2016. godine.

Prema navodima portparolke FBI Lore Silber, hakeri su podatke o Fondaciji za otvoreno društvo objavili najpre u junu. Ona je rekla da je istraga pokazala upade na internu mrežu koju koriste članovi odbora, osoblje i partneri Sorošove fondacije.

Hakeri su otkrili i mejlove bivšeg generala NATO-a Filipa Bridlava u kojima se vidi njegov pokušaj da isprovocira američkog predsednika Baraka Obamu da započne sukob sa Rusijom. Bridlav je rekao da su ukradeni imejlovi bili deo državne obaveštajne operacije.

Podseća se da je Vikiliks pre nekoliko dana objavio da je milijarder Džordž Soros 2011. davao uputstva Hilari Klinton kako da pristupi tadašnjim nemirima u Albaniji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    15. avgust 2016 | 12:58

    Samo metak u celo

  • Duki st.

    15. avgust 2016 | 12:25

    Koliko puta sam pisao ? Uglavnom se ne objavljuje. Bože moj. Soroš i kompanija. Sveta krava ? Ne treba pameti. Svako ko malo mućne? Vidi odakle ? I gde ide lova. Ko za tu lovu ? I šta priča ? Svet je prepun takvih. Što kao vaši na zdravom telu, šire boleštine. I plako ubijaju. A printome , I zahvalni trebamo biti. Sada kada isplivaju dokazi? Samo će biti krivi hakeri. A svete krave ? Postaće sveti slonovi....

  • RASPUĆIN

    15. avgust 2016 | 11:38

    Dajte konacno da znamo istinu sta taj maglup pardon mangup radi na zemaljskoj kugli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA