≫ 

Albanac rekao carinicima da nema šta da prijavi, a onda u njegovoj torbi pronašli - ČUDO! (FOTO)

Neprijavljena tehnička roba, bila je deo prtljaga nemačkog državljanina albanske nacionalnosti

  • 6

Carinici su na administrativnom punktu Merdare sprečili pokušaj krijumčarenja mobilnih telefona, razne tehničke galanterije i opreme, čija je vrednost procenjena na gotovo 400.000 dinara.

Ovaj kamion je carinicima izgledao sasvim obično, a onda je jedan od njih čuo da unutra nešto - ŠUŠKA! (FOTO)

Neprijavljena tehnička roba, bila je deo prtljaga nemačkog državljanina albanske nacionalnosti, jednog od putnika autobusa koji sabraća na liniji Priština - Dortmund.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Na prethodno pitanje carinika, da li neko ima nešto da prijavi za kontrolu, svi putnici su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag. Međutim, detaljnom kontrolom je u tri od pet torbi pomenutog nemačkog državljanina, pronađena veća količina mobilnih telefona, punjača za iste, podloga, ukrasnih dodataka, futrola i druge opreme.

Osim toga, među neprijavljenom robom bili su i čitači kartica, razni USB kablovi, portabl - zvučnici, dva uređaja za popravku mobilnih telefona, kao i veća količina muzičkih diskova sa narodnom muzikom iz Albanije.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Kako se radi o stranom državljaninu, prekršajni postupak pred nadležnim sudom sproveden je po hitnom postupku, a prema našim saznanjima neprijavljena roba je oduzeta, a prekršilac kažnjen novčanom kaznom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA