≫ 

Policajac Bišević vratio Italijanu izgubljenu torbicu u kojoj je bilo 3.500 evra!

Italijan je, umesto u svoj auto, ušao u auto policajca, a kada je izašao i našao svoj automobil, shvatio je da je u brzini ostavio torbicu sa novcem i dokumentima na mestu suvozača u prethodnom vozilu

  • 5

Komunalni policajac iz Bara Adnan Bišević vratio je turisti iz Italije Domeniku Pronesti torbicu u kojoj je bilo 3.500 evra i lična dokumenta.

Italijan je, umesto u svoj auto, ušao u auto Biševića, a kada je video da je reč o zabuni, on je izašao i našao svoj automobil, ali je u brzini ostavio torbicu sa novcem i dokumentima na mestu suvozača u Biševićevom automobilu.

ALBANAC SA KOSOVA NOŽEM NAPAO VUKA MADŽGALJA: Zabo mu sečivo centimetar pored kičme! (FOTO)

Kada je video da nema torbice sa novcem i dokumentima, Pronesti se vratio na parking, ali Biševićevog automobila nije bilo, prenose podgorički mediji.

Domeniko Pronesti započeo je potragu, ali bezuspešno. Na kraju je otišao u policiju, gde su mu rekli da će to biti težak slučaj zbog velike gužve u gradu i činjenice da se ne znaju registarske tablice drugog "mercedesa".

Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF

U isto vreme na drugom kraju grada, Bišević je pronašao torbicu u kojoj su dokumenta na Domenikovo ime i 3.500 evra.

Bišević je torbicu odneo u Ambasadu Italije u Podgorici.

UKRAO POLICIJSKI DŽIP, PA "HAPSIO" PRIJATELJE PO BARU: Alo, uhapšeni ste, izađite iz kuće!

Pronesti je dan kasnije došao u Podgoricu, u italijansku Ambasadu i čim je izgovorio svoje ime, rekli su mu da je torbica nađena sa kompletnim sadržajem.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olalaaaa

    16. avgust 2016 | 08:55

    rijetki su ljudi al ipak evo vidimo moze se i cut da ima poneki cestitke gospodinu

  • neko iz mase

    16. avgust 2016 | 18:13

    Svaka cast ovom postenom policajcu, takvih je malo. Cudo mi je sto nije nazovao lokalnu turisticku organizaciju ili svoju policiju i da sazna gdje je turista prijavio svoje prebivaliste,umjesto sto je isao u Podgoricu. Zakoni u C. Gori su takvi da svaki turista mora prijaviti svoj boravak u policiji ili lokalnoj turistickoj organizaciji pa makar boravio u C. G. samo i jednu noc. Kazna je 300 evra za one koji ne prijave svoj boravak.

  • Nastradin

    16. avgust 2016 | 08:18

    Svaka čast sokole, ulepšao si mi dan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA