≫ 

FILMSKA DRAMA NA GRANICI: Hteli da nadmudre carinike, a onda je jedan pogledao u GAĆE i ČARAPE i šokirao se!

Carinici su tokom vikenda na graničnom prelazu Batrovci u dva odvojena slučaja zaplenili oko 1.300 grama zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na gotovo tri miliona dinara

  • 1

Carinici su tokom vikenda na Graničnom prelazu Batrovci u dva odvojena slučaja zaplenili oko 1.300 grama zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na gotovo tri miliona dinara.

Prvi slučaj se dogodio 14. avgusta 2016. godine, kada je na osnovu analize rizika za detaljnu carinsku kontrolu, na izlazu iz zemlje, izdvojen "Audi A4" nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao nemački državljanin albanskog porekla. On i njegova saputnica su carinicima rekli da sa sobom imaju samo lični prtljag. Detaljnim pregledom je na zadnjem sedištu, u jednom od kofera, u kutiji i u neseseru koji su bili umotani u donji veš pronađeno 932 grama zlatnog nakita.

Albanac rekao carinicima da nema šta da prijavi, a onda u njegovoj torbi pronašli - ČUDO! (FOTO)

Drugi slučaj se dogodio dva dana ranije na ulazu u zemlju, kada je za detaljnu kontrolu izvojen "BMW X6" francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao francuski državljanin turske nacionalnosti. On je carinicima prethodno rekao da nema ništa što bi prijavio za kontrolu. Međutim, prilikom detaljnog pregleda, u fabričkoj šupljini sa strane u prostoru prtljažnika, pronađeno je nešto više od 300 grama zlatnog nakita umotanog u čarapu.

Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije

Ovaj kamion je carinicima izgledao sasvim obično, a onda je jedan od njih čuo da unutra nešto - ŠUŠKA! (FOTO)

Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije
Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije

Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA