VIDELA SAM DA SKREĆE U DVORIŠTE, A ONDA SAM OSTALA SKAMENJENA: Ispovest Ankice čija je drugarica poginula ispred njene kuće

- Videla sam da skreće u moje dvorište kad sam odjednom čula lomljavinu. Ostala sam skamenjena, videvši njen auto ispred kuće - rekla je Ankica Jembri (75)

  • 0

N. H. (61) je poginula danas oko 15.45 sati kada je zaustavila "ford fiestu" ispred kuće svoje prijateljice u Kenđelovcu, selu u Hrvatskoj, a na nju tada naleteo BMW.

- Videla sam da skreće u moje dvorište kad sam odjednom čula lomljavinu. Ostala sam skamenjena, videvši njen auto ispred kuće - rekla je Ankica Jembri (75) iz Kenđelovca ispred čije je kuće poginula N. H.

Pet minuta pre saobraćajne nesreće, N. H. se telefonom dogovorila da dolazi da poseti najbolju prijateljicu iz manje od kilometar udaljenog mesta Kurtanjek.

Nesrećna žena je ispred kuće porodice Jembri zaustavila auto i počela da skreće levo prema dvorištu, kad je na njen automobil naleteo drugi auto i udario u njenu levu stranu. Nesrećna N. H. je od siline udarca na mestu preminula, a vozač BMW-a je kolima Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja Križevci.

Nije poznato o kakvim se povredama radi.

TRAGEDIJA NA KONCERTU PETRA GRAŠA: Automobilom, pod dejstvom alkohola, "uleteo" u publiku

Za N. H. komšije kažu da je bila nesebična i svima pomagala. Policija na licu mesta obavlja uviđaj.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA