SRPSKI CARINICI SU ZAUSTAVILI BELI KAMION: U njemu su pronašli ovu trojicu, ali to nije bilo sve!

U slovenačkom kamionu pronađena trojica avganistanskih državljana,u turskom kamionu skenerom je otkriveno prisustvo trojice „ilegalaca“, sakrivenih među robom

  • 0

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid, u saradnji sa graničnom policijom,carinici su 16. avgusta 2016. godine , sprečili još šest ilegalnih emigranata, da kao „slepi putnici“ u prikolicama teretnih kamiona uđu u Republiku Hrvatsku.

Ovaj kamion je carinicima izgledao sasvim obično, a onda je jedan od njih čuo da unutra nešto - ŠUŠKA! (FOTO)

Prvo su u ranim jutarnjim časovima na graničnom prelazu Šid, u slovenačkom kamionu pronađena trojica avganistanskih državljana. Oni su bili sakriveni u tovarnom delu kamiona, među plastičnim kantama, koje je saobraćao iz Stare Pazove ka Sloveniji. Predpostavlja se da su na nekom odmorištu iskoristili odsustvo vozača  i bez njegovog znanja isekli ciradu prikolice sa gornje strane i na taj način ušli u kamion.

Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije

Istog dana oko podneva na graničnom prelazu Batrovci u turskom kamionu skenerom je  otkriveno prisustvo trojice „ilegalaca“, sakrivenih među robom.

Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije

Podsećanja radi, na Batrovcima je pre dva dana u bugarskom kamionu na sličan način otkriveno sedam ilegalnih emigranata.

Foto: Uprava carina Republike Srbije Foto: Uprava carina Republike Srbije

U ovakvim i sličnim slučajevima, dalju nadležnost preuzima policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA