CRVENI ALARM NA JADRANU: Ajkula duga 2 metra pliva morem, nalazi se na 20 metara od obale, kupači u panici!

- Najpre smo ugledali crnu siluetu vrlo blizu površine, a tada i peraje kako izranja pa i donji deo leđa morskog psa. Izronio je na udaljenosti manjoj od dvadeset metara od plaže, a prema našim procenama bio je dužine metar i po do dva metra - ispričali su supružnici Ezio Di Frančesko i Nela Esposito

  • 8

Na plažama u Trstu je oglašen crveni alarm zbog morskog psa.

ZASTRAŠUJUĆI VIDEO (18+): Napadi AJKULA od kojih će vam se SLEDITI KRV

Neman je uočio ribar Alesandro Krali (44) dok je plivao u moru. Kasnije su bliski susret sa ajkulom imali i supružnici Esposito.

- Bilo je 13 sati kada smo ugledali da se površina mora nekako čudno mreška. Supruga i ja smo se tada sunčali i, hvala bogu, nismo bili u moru. Najpre smo ugledali crnu siluetu vrlo blizu površine, a tada i peraje kako izranja pa i donji deo leđa morskog psa. Izronio je na udaljenosti manjoj od dvadeset metara od plaže, a prema našim procenama bio je dužine metar i po do dva metra - ispričali su za 'Il piccolo' supružnici Ezio Di Frančesko i Nela Esposito, koji su na godišnjem odmoru u Trstu.

Spasioci su visoko uzdignutom crvenom zastavicom i povicima upozorili kupače da odmah izađu iz mora.

Alarmirane su i sve interventne službe, od Lučke kapetanije do Obalske straže, koje su se bacile u potragu za opasnom životinjom.

(Telegraf.rs/ Izvor: ilpiccolo.gelocal.it/ 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    17. avgust 2016 | 12:54

    Sreca te nasa Drzava brine o svom narodu da ne ide na more nikako,tako da nema opasnosti po ogromnu vecinu gradjana Srbije od nemani ove vrste...

  • Dobi

    17. avgust 2016 | 13:12

    Ostaće kroasani bez m..a!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA