SLOBODI MIĆALOVIĆ SU SAOPŠTILI NEŠTO PRELEPO: Evo zašto glumica treba da bude ponosna!

U žiriju će biti i Tanasije Uzunović i Kalina Kovačević. Umetnički direktor festivala biće Vladan Živković - rekao je Miroljub Jovanović, član direkcije manifestacije

  • 0

 Sloboda Mićalović biće predsednik žirija festivala glumačkih ostvarenja "Filmski susreti" koji će u subotu početi na niškoj Tvrđavi – saopštio je danas Miroljub Jovanović, član direkcije manifestacije.

SLAVIMO ĐUZIN ŽIVOT: Gran pri "Naisa" posthumno dodeljen Vlastimiru Stojiljkoviću (FOTO)

- U žiriju će biti i Tanasije Uzunović i Kalina Kovačević. Umetnički direktor festivala biće Vladan Živković - kazao je Jovanović i dodao da je dobitnik nagrade za životno delo "Pavle Vujisić",  ove godine Lazar Ristovski.

Tokom festivala u zvaničnoj konkurenciji biće prikazani filmovi "Dnevnik Mašinovodje", "Sporazum", "S one strane", "Procep", "Dobra žena", "Pored mene", "Braća po babine linije", "Vlažnost", "Smrdljiva bajka". "Inkarnacija", "Otadžbina", "Igra u tami", a van konkurencije dokumentarci "Lutajuća srca – arhiv emocija" i "Radnički je ljubav Niša".

Najveće priznanje festivala je "Gran Pri Naisa", a biće dodeljene nagrade "Car Konstantin" za najbolju mušku i "Carica Teodora" za najuspešniju žensku ulogu kao  i niz drugih za sporedne, debitantske role , kao i nagrada za najboljeg stranog glumca s obzirom na to da i ove godine ima koproducentskih ostvarenja.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA