≫ 

ZLOČIN KOJI BALKAN NE PAMTI: Ovo su poslednje reči Luke Č., koji je zaklan zbog devojke

- Pomozite mi, spasite me - bile su poslednje reči Luke Č.

  • 12

Domagoj O. (18) je ubio Luku Č. (19) juče posle ponoći u Parku hrvatskih branitelja u loštar Ivaniću. On je nožem prerezao grkljan mladiću nakon svađe oko devojke. Napadač je posle toga pobegao, a žrtva je još uvek bila živa.

STRAVIČNO: Luka Č. (19) zaklan zbog devojke

- Pomozite mi, spasite me - bile su poslednje reči Luke Č.

Luka je uspeo da dođe do obližnjeg kafića, ali ga zbog glasne muzike niko nije čuo dok je dozivao pomoć. Njegov drug Danijel je čuo Lukin glas dok je prolazio parkom. On je video veliku lokvu krvi i počeo panično da zove u pomoć, ali Luki nije bilo spasa. Lokalni stanovnici su rekli da je Danijel završio u bolnici narednog dana, zbog pretrpljenog šoka.

- Moglo je biti ubijeno i petoro ljudi, mi to ne bismo primetili. Bilo je toliko ljudi, a još je u par navrata nestalo struje. Tragediju nismo mogli sprečiti - rekla je lokalna stanovnica.

Gosti kafića krenuli su u potragu za krivcem, nakon što su pronašli Lukino telo. Međutim, Domagoj O. je prišao obezbeđenju i priznao šta je učinio. Oni su ga zavezali i pozvali policajce koji su došli i uhapsili ga. Meštani su bili šokirani tragedijom koja se dogodila na sto metara od njih.

- Mi smo u kafiću pili i pevali. Muzika je glasno svirala i jedva sam čuo ljude do sebe. Da smo samo znali da je Luka zvao u pomoć, možda bismo ga i uspeli spasiti - rekao je gost kafića.

Domagoja O. niko nije dobro poznavao, samo su znali da dolazi iz obližnjeg manjeg mesta i da je išao u srednju školu u Čazmu. Luka Č. je imao devojku koja ide u srednju školu, a sukob se dogodio upravo zbog nje. Svađa je krenula još u kafiću, zbog čega ih je obezbeđenje izbacilo iz objekta, otpratilo do njihovih automobila i reklo da idu kući. Obojica su bila pijana, a sukob su nastavili u parku i nisu stali sve dok jedan od njih nije izvadio nož.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovica

    17. avgust 2016 | 21:51

    Kada smo ziveli normalno, a ziveli smo normalno do pre 25. godina, ubistava skoro da ih nije bilo. Danas, obuzima normalnog coveka strah da otvori novine, a svemu ovome kumuje poremecen odnos vrednosti. Ko se danas bavi politikom, po mom misljenju uglavnom prevaranti. Ko i sta je uzor mladima-lagodan zivot i to bez preteranog rada, a da ne govorimo o lpopvima, dilerima droge, alkoholcarima... Mi smo nekada gledali na tv edukativne emisije, danas omladini serviramo rijaliti gluposti. Sve to nam se i to ce nam se obijati o glavi...Danas kao roditelji smo srecni sto imana nase dece nema u novinama, a nekada (nasi roditelji) bili su srecni da vide nase ime u novinama, jer bi sadrzaj u novinama bio za ponos. Sta je tu je, i daj Boze da se ovo nikada ne ponovi.

  • Bina

    17. avgust 2016 | 17:56

    Bitno je da je muzika i alkohol na sve strane a svi kukuaju nemaju pare a za u kafane "nadje se"!!!

  • Ludi Milojko@

    17. avgust 2016 | 20:22

    Još kad bih razumio šta ovde piše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA