EKSPERIMENT KOJI JE ZAPALIO BALKAN: Ovo morate da vidite... Hrvat se usred Hrvatske pravio da je stranac! (VIDEO)

Poznati jutjuber iz Hrvatske Leon Žilavi napravio je socijalni eksperiment u Poreču sa željom da pokaže da li će u slučaju da se predstavi kao stranac biti i tretiran tako...

  • 9

Da su ugostiteljski radnici posebna sorta, najbolje pokazuje video poznatog jutjubera iz Hrvatske Leona Žilavog, koji je napravio socijalni eksperiment u Poreču sa željom da pokaže da li će u slučaju da se predstavi kao stranac, biti i tretiran u skladu sa tim. I naravno, prevaren od strane konobara!

Taksista u Crnoj Gori Grku naplatio 18.500 dinara za samo 31 kilometar! (FOTO)

Poznato je naime, da hrvatski ugostitelji pokušavaju da se domognu novca na razne načine, jer je sezona kratka, a godina nakon nje dugačka.

Zato ne prezaju od toga da strancu kafu naplate malo više, kao i da ga ne usluže sa svim onim čime bi kao domaći gost inače bio počašćen.

On i njegova koleginica dva puta su ponovili eksperiment i ishod je identičan u oba slučaja. Ona je čak mogla da bira između žutog i običnog šećera, za razliku od njega. A to nije sve.

Pogledajte o čemu je reč:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    18. avgust 2016 | 01:03

    Nije ovo nista novo, samo sto je on prvi o ovome "javno progovorio"

  • pomracenje uma

    18. avgust 2016 | 01:07

    Svaka cast hrvati. Alal vam vera. Inace kod mene u srbiji je obrnuto. Svojem bi naplatio skuplje a tudjinu bi poklonio. Kako smo mi srbi mali i mizerni....tek sad mi je jasno...duhovna beda od ljudi. Al avaj nikad mi nismo hteli brata za brata uvek tudjina za gospodara. E neka nam....

  • Bosanceros

    18. avgust 2016 | 10:01

    nije ovo toliko lose....u Bosni ugostitelji zakinu i domace ljude... i jos bi dobio i pepeljaru u glavu da je ovdje trazio racun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA