SVADBA VEKA U SRBIJI: Pratite UŽIVO zaklinjanje na večnu ljubav DUŠANA I ALISE! (VIDEO)

Ovakvo glamurozno venčanje Srbija ne pamti, a tome u prilog govori podatak da su mladenci za svojih 600 zvanica pripremili tri stejdža, di-džeja, sedam izvođača, izbor najbolje torte, pa čak i uključenje i praćenje ceremonije uživo za one koji ne mogu da prisustvuju!

Termin "svadba veka" dobila je sasvim novo značenje, zahvaljujući Dušanu i Alisi sa juga Srbije, koji su u okviru organizacije svog svadbenog veselja pokrenuli sajt sa namenom da goste informišu o satnici i svim detaljima vezanim za njihov najvažniji dan.

MILION PREGLEDA, RUSVAJ UZ MILICU TODOROVIĆ! Ovo je najgledanija domaća svadba ikada! (VIDEO)

Ovakvo glamurozno venčanje Srbija ne pamti, a tome u prilog govori podatak da su mladenci za svojih 600 zvanica pripremili tri stejdža, dj-a, sedam izvođača,  izbor najbolje torte, pa čak i uključenje i praćenje ceremonije uživo za one koji ne mogu da prisustvuju!

Na internet stranici www.dusanialisa.com svatovi su obavešteni da će ceremonija početi u jednom restoranu u Nišu 3. septembra u 18 sati, i da će trajati sve do četiri ujutru.

VENČANJE VEKA U HRVATSKOJ: Kum se kod matičara srušio, a u crkvi se JOŠ JAČE IZBLAMIRAO (VIDEO)

Foto: Studio Zagorac Foto: Studio Zagorac

- Dame i gospođe, pokažite kako se nekada išlo na svadbeno veselje. Biramo najbolju tortu u okviru takmičenja za Prvu domaćicu svadbe veka. + svečano otvaramo poklone :-) Zbog vašeg što boljeg provoda, vrata će biti zaključana do 4 ujutru !!! Ulaz kroz baštu - izlaz kroz kuhinju :-) - piše u podkategoriji "informacije", na sajtu za koji je kao muzička podloga izabrana pesma (koja je ujedno i pozdravna poruka za posetioce) "Prođi sa mnom ispod duge" Šemse Šuljaković i južnog vetra!

U startu obećava dobar štimung i zabavu.

Foto: Studio Zagorac Foto: Studio Zagorac

Domaćini su na online pozivnici svojim svatovima dali i informacije o sebi.

- Dušan Ilić je od uvek teško „plivao“ sa kompromisima, pogotovo onim vezanim za lepši pol. Na tom polju se dugo prepuštao životu, i verovao je da će mu moć intuicije pomoći kada bude trebalo. Brzo se zaljubio u vranjanski merak i njenu južnjačku neposrednost, a kada je Ilićima na Badnje veče „ukrala“ paricu, znao je da se sa njom zatvara krug - napisao je on i dodao da živeti sa Alisom znači dinamičan i život sa stilom.

Foto: SMITH digital marketing Foto: SMITH digital marketing

Buduća mlada se predstavila kao Alisa Filipovski.

- Alisa je došla u Niš da studira, i troši tatine parice. Bila je ubeđena da „Gospodina Pravog“ nikad neće sresti, pogotovo ne u VIP sektoru gradske diskoteke. Oduvek je bežala od takvih tipova, menadžer sa toliko ženskih kontakta u telefonu, neće biti njen izbor. Ljubav ju je načinila još lepšom, najteže ispite sada polaže tako lako, roditelji su srećni i zadovoljni..., Nikad ne reci nikad, Alisa… :) - zaključila je ona.

Na svadbi će biti postavljeno nekoliko stejdževa, tako da će gosti imati priliku da uživaju u različitim muzičkim opcijama.

- Fanki i soul, gitara uživo, pop-rok, akustični ansambl na uvce, 13-člani ritam bend, Peđa Medenica i Ljupka Stević - neki su od najavljenih muzičara i bendova.

Foto: Studio Zagorac Foto: Studio Zagorac

O ceni svadbe za Telegraf nisu želeli da govore.

- Još uvek ne znamo koliko će nas sve koštati! - rekao je mladoženja.

Dok nestrpljivo isčekujemo početak "svadbe veka", mladencima (čiju galeriju fotografija takođe možete pronaći na stranici), želimo puno sreće u zajedničkom životu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DejaNbgd

    19. avgust 2016 | 13:12

    Kakvi debili...

  • markom

    19. avgust 2016 | 13:30

    E to je ljubav, on voli nju, ona njegove pare. Alo, ljudi, nije li vas sramota,mislim, pokrenuli sajt. Nemam reči. Ali stvarno, zanemeo sam.

  • Lexx

    19. avgust 2016 | 13:30

    Zemljo otvori se....rekao bih nesto ali....neka. Neka su oni zivi i zdravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA