DODIK OPET "RAZVALIO" MITRA MIRIĆA: Pevao iz sveg grla u šatoru pored manastira (VIDEO)

Milorad Dodik se latio mikrofona i zapevao hit Mitra Mirića

  • 17

Uoči pravoslavnog praznika Preobraženja gospodnjeg sinoć je u kod manastira Moštanica nadomak Kozarske Dubice organizovan narodni zbor. 

SVETA VODA IZ SRPSKOG MANASTIRA ČINI ČUDA: Pomaže nerotkinjama, ostvaruje sve DOBRE želje (FOTO)

Predsednik SNSD-a i Republike Srpske Milorad Dodik bio je glavna zvezda u šatoru njegove stranke dok mu je konkurencija bio Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH i potpredsednik SDS-a.

Gosti sinoćnjeg zbora su pozdravili dolazak predsednika, ne skrivajući oduševljenje. Nešto kasnije i na njihovu radost predsednik Miload Dodik se latio mikrofona i otpevao “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine..”

Pogledajte kako peva Dodik:

(Telegraf.rs / atvbl.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vujasin

    19. avgust 2016 | 15:24

    Balvan ostaje balvan.

  • K

    19. avgust 2016 | 15:54

    Seljačina

  • polat

    19. avgust 2016 | 14:58

    teska seljacina ali najgore u svemu je to sto svoje finansiske malverzacije uspjesno brani laznim patriotizmom i to mu prolazi kod srba odlicno,ovih dana je inace u toku istraga protiv njega i dve banke a razlog je sporni kredit i kupovina kuce na Dedinju od 800000 evra i milon evra koji je prosledio sinu,kako je sam izjavio bolje da mu dade pare da se bavi necim nego narkoman da bude.Dakle to je ukratko lider rs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA