Posle 20 godina letovi iz Beograda za Split

"Kroacija erlajns" će leteti svakog ponedeljka i petka, a cena povratne karte bez popusta je oko 125 evra. JAT najavio letove na istoj liniji od 2. jula

  • 0

Aviolinija Beograd-Split danas će biti obnovljena letovima kompanije "Kroacija erlajns", posle više od 20 godina.

Prvi avion hrvatskog avioprevoznika biće svečano dočekan na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Najavljeno je da će se letovi između Splita i Beograda obavljati dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka, u periodu od 1. juna do 28. septembra. Sletanje u Beograd je planirano u 14.05 časova, dok će se polazak za Split obavljati u 14.40.

Na toj liniji trebalo bi da saobraća avion "bombardije kju400" sa 76 sedišta, a ranije je bilo najavljeno da će cena povratne karte bez popusta biti od oko 125 evra u zavisnosti od datuma putovanja.

"Jat ervejz" je, takođe, najavio da će redovne letove između Beograda i Splita imati od 2. jula do 27. septembra, svakog ponedeljka i četvrtka. Ovog leta JAT će leteti za Split prvi put posle 1991. godine.

Putnici će karte moći da nabave po cenama koje se kreću od 79 evra za jedan pravac, odnosno od 112 evra za povratno putovanje.

Nove destinacije prema kojima će JAT leteti ka Hrvatskoj u ovogodišnjoj letnjoj sezoni su i Pula i Dubrovnik.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA