CRNCI, GLASAJTE ZA MENE, ŠTA IMATE DA IZGUBITE? Tramp izjavom ponovo ustalasao Ameriku

- Živite u siromaštvu, vaše škole nisu dobre, nemate posla, 58 odsto vaših mladih je nezaposleno - šta dođavola imate da izgubite? - pitao je Tramp

  • 0

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp ponovo se u petak direktno obratio crnim biračima i pozvao ih da dignu ruke od demokrata i njemu daju šansu.

- Tražim glas svakog Afro-američkog građanina ove zemlje koji želi da doživi bolju budućnost - izjavio je Tramp na mitingu u Dajmondejlu, u državi Mičigen, prenosi AP.

- Šta imate da izgubite isprobavajući nešto novo, kao što je - Tramp? - rekao je on i crncima poručio:

- Živite u siromaštvu, vaše škole nisu dobre, nemate posla, 58 odsto vaših mladih je nezaposleno - šta dođavola imate da izgubite?

Tramp je takođe izneo i jedno smelo predviđanje: "Na kraju četvorogodišnjeg mandata, garantujem vam da ću imati 95 odsto afro-američkih glasova. Obećavam!"

On je, takođe, ponovo optužio demokratskog kandiata Hilari Klinton za "netrpeljivost", rekavši da ona na crnce gleda "samo kao na glasove, a ne na ljudska bića koja zalužuju bolju budućnost".

AP navodi da većina anketa pokazuje da među crnim biračima Tramp značajno zaostaje za Klintonovom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA