≫ 

Drobnjak: Raščišćavamo put Bajina Bašta-Perućac, za nekoliko dana biće u upotrebi

Drobnjak je rekao da su putari protekle noći intervenisali i na deonicama Bajina Bašta - Dub i Rogačica - Debelo Brdo, te da su to delovi Srbije gde su bile velike padavine, ali je napomenuo da nije bilo velikih problema što se tiče Vojvodine i ostalih delova Srbije

  • 1

Putari rade na raščišćavanju puta Bajina Bašta-Perućac, posle odrona do kojih je na nekoliko mesta došlo usled velikih padavina i taj put će biti ponovo u upotrebi za dva do tri dana, rekao je danas Tanjugu v.d. direktora JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak.

 

On je kazao da je u petak u popodnevnim satima na lokalnom putu Bajina Bašta-Perućac u mestu Rastište došlo do odrona na četiri, ili pet mesta usled obilnih padavina koje su zahvatile to područje u protekla dva dana, a u trenutku odrona se 10-ak automobila nalazilo na tom lokalnom putu.

 

- Odmah smo reagovali. Čuo sam se predsednikom opštine Bajina Bašta, poslati su utovarivač i buldožeri, a oko 30 ljudi je evakuisano - rekao je Drobnjak.

 

Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

 

Odron potpuno zaustavio saobraćaj kod Studenice!

 

Kako je dodao, među ljudima koji su se zatekli u automobilima u trenutku odrona nije bilo povređenih i veoma su brzo evakuisani.

 

- Jutros su poslate mašine da te odrone otklone i nadamo se da će za dva do tri dana taj put ponovo biti otvoren za saobraćaj - naveo je Drobnjak.

 

Prema njegovim rečima, putari dežuraju 24 časa u celoj Srbiji i uvek sarađuju sa predsednicima opština i policijom kako bi reagovali na vreme i kako se nikom ništa ne bi dogodilo u slučaju nepogoda.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

VOZAČI, OPREZ: Odron zatvorio IBARSKU MAGISTRALU!

 

Drobnjak je rekao da su putari protekle noći intervenisali i na deonicama Bajina Bašta - Dub i Rogačica - Debelo Brdo, te da su to delovi Srbije gde su bile velike padavine, ali je napomenuo da nije bilo velikih problema što se tiče Vojvodine i ostalih delova Srbije.

 

- Apelujem na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima puta i da poštuju saobraćajne propise i saobraćajne znake koji su postavljeni na putevima - poručio je Drobnjak.

 

(telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA