≫ 

PORODILA SE U TOALETU, PA BEBU BACILA U REKU! Horor u makedonskom selu

Morbidni čin se dogodio pre dva dana, i verovatno bi ostao tajna da devojci nije pozlilo...

  • 17

U selu Matejče kod Kumanova, na severu Makedonije, dogodilo se užasno čedomorstvo. Devetnaestogodišnja devojka A.M. iz tog sela porodila se u toaletu, pa je dete bacila u reku koja protiče iza njene kuće!

Taj morbidni čin se dogodio pre dva dana, i verovatno bi ostao tajna da devojci nije pozlilo. Sa obilnim krvarenjem ona je bila doneta na ginekološko odelenje Opšte bolnice u Kumanovo gde je lekar utvrdio da se devojka porodila u periodu od 24 časa.

O tome je obaveštena policija, koja je kasnije saopštila detalje čedomorstva.

HOROR U ZAPADNOJ SRBIJI: Pronađena mrtva beba u kesi!

Devojka iz sela Matejče je bila u poodmakloj trudnoći. Ne postoje podaci da je predhodno bila na lekarskim trudničkim kontrolama. Pre dva dana je počela obilno da krvari, pa je otišla u toalet njene kuće - gde se i porodila. Nakon toga je izvadila bebu i bacila je u reku koja protiče iza njene kuće. Zbog obilnog krvarenja ubrzo joj je pozlilo pa su je roditelji hitno odvezli u Opštu bolnicu u Kumanovo. Tako se i saznalo za ovo monstruozno čedomorstvo.

Sa ovim slučajem je upoznat i javni tužilac iz Kumanova, po čijoj naredbi će lekar sudske medicine ginekološki pregledati nesuđenu majku A.M., a pronađeno telo bebe je predato sudskoj medicini radi obdukcije.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    20. avgust 2016 | 19:53

    Pa, za ime Boga, gde ce ti dusa?!?!

  • Bojana

    20. avgust 2016 | 20:47

    Glupaco glupa sta uradi?! Dabogda te proganjalo ceo zivot!

  • didi

    20. avgust 2016 | 21:04

    Koliko god je mlade devojke koje nepredvidjeno ostanu trudne strah sta ce im roditelji reci, okolina i slicno ipak mislim da nijedan normalan roditelj ne bi reagovao preburno na vest o nezeljenoj trudnoci vec bi pomogli svom detetu da vec u samom zacetku odluci da li da zadrzi dete i pruze joj podrsku ako zeli da abortira i isto tako ako zeli da zadrzi. To je novi zivot pobogu. Zivimo u vremenu u kojem deca rano stupaju u polne odnose i roditelji trebaju biti svesni te cinjenice. Jadno dete:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA