"ČUO SAM EKSPLOZIJU, A ONDA ME JE OBLILA KRV": Stravični detalji tragedije bračnog para Pavlović na koje je BAČENA BOMBA!

Pavlovići ističu da sa Draganom nisu bili ni u kakvoj zavadi, ali priznaju da sa njegovim ocem Brankom, koji im je prvi komšija, nisu bili u dobrim odnosima

  • 1

Dušan Pavlović (59) i njegova žena Vesna (55) iz niškog sela Sićevo, koji su u nedelju povređeni u eksploziji bombe "kašikare" pušteni su na kućno lečenje.

BRAČNI PAR PAVLOVIĆ POVREĐEN U EKSPLOZIJI RUČNE BOMBE: Sumnjaju da je komšija bacio kašikaru u njihovo dvorište!

Bračni par se sa rođakom Dušicom Pavlović oko 17 sati traktorom se vraćao iz berbe šljiva kada je na njih bacio bombu njihov prvi komšija Dragan V. (62). Na svu sreću, "kašikara" je detonirala na sigurnoj udaljenosti, pa su Dušan i Vesna zadobili lakše povrede, dok je Dušica prošla bez ikakvih.

Pavlovići ističu da sa Draganom nisu bili ni u kakvoj zavadi, ali priznaju da sa njegovim ocem Brankom, koji im je prvi komšija, nisu bili u dobrim odnosima.

OVO JE KUĆA PAVLOVIĆA NA KOJU JE KOMŠIJA BACIO BOMBU: U eksploziji povređen bračni par (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Branko nam dugo nije izlazio iz kuće, star je čovek, brinuli smo o njemu kao o najrođenijem. Međutim, pre nekoliko godina nam je potrovao kučiće. Tada sam mu kazao da nam više ne dolazi, ali i dalje smo se javljali jedan drugome. Njegovog sina Dragana znamo iz viđenja, on ne živi ovde već u Nišu. Povremeno je dolazio da obilazi oca, pa mi nije bilo čudno što sam ga u nedelju video u njegovom dvorištu. Kad smo naišli, pozdravio sam ih podizanjem ruke, ali mi je žena skrenula pažnju da je Dragan gledao prema nama kada smo nailazili, kao da nas čeka. Kad smo ušli u dvorište, Dušica me je upozorila da je nešto bacio, pogledam, stvarno vidim da se nešto kotrlja... Odjednom čujem strašnu eksploziju, osetim da mi je po licu nešto toplo, oblila me krv. Geler me je pogodio u obraz i u ruku, da je bomba pala bliže bili bismo mrtvi. I ženu je jedno parče bombe pogodilo, ali srećom samo smo lakše povređeni. Parče gelera mi je još u obrazu, treba da idem u bolnicu da mi ga izvade. Da sam pogođen nekoliko centimetara više, bio bih mrtav – opisuje napad Pavlović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Njegova supruga Vesna kaže da se bojala da će ih komšija ponovo napasti.

- Nismo smeli da izađemo iz kuće, pomislili smo da možda ima još oružja te da je spreman svašta da uradi kad nije prezao da na nas baci bombu. Pozvali smo policiju, oni su morali da preskoče ogradu da bi ga uhvatili jer se zaključao – priča ova žena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Niška policija je saopštila da je Dragan osumnjičen za pokušaj teškog ubistva te da mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

ISPOVEST SUSEDA BRAČNOG PARA PAVLOVIĆ: "Video sam da komšija na njih nešto baca, ali nisam znao da je BOMBA!"

Kako saznajemo, Dragan je pred istražnim organima negirao da je bacio bombu na komšije.

- On tvrdi da je bombu bacio neko drugi iako postoje očevici. Priznao je da je sa komšijama u lošim odnosima ali ne i da ih je napao. Utvrđuje se odakle mu "kašikara" - kažu naši sagovornici iz istrage.

(Dragana Kocić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA