≫ 

ŠTA SE OVO DEŠAVA U SRBIJI? Pretio nevenčanoj supruzi i deci pištoljem, snaja tukla svekrvu, sin udario na oca...

Proteklog vikenda na teritoriji Srbije zabeležena je čak pet slučajeva porodičnog nasilja

  • 4

Policija je uhapsila trojicu osumjičenih za nasilje u porodici i to u okolini Bujanovca, u Vladičinom Hanu i Leskovcu. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku tužioca. Za dva dana na teritoriji Prokuplja zabeležena su takođe tri slučaja porodičnog nasilja. U više slučajeva nasilja u porodici su žrtve žene.

"DA SE ZNA KO JE GAZDA I ČIJE SU PARE": Pijan uzeo pušku i u kuhinji je uperio u ženu!

Policija je, kako se navodi na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, u Bujanovcu uhapsila A. B. zbog sumnje da je pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocu.

U Vladičinom Hanu uhapšen je S.S. (50) zbog sumnje da je fizički napao suprugu i snaju, a sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pripadnici MUP-a u Leskovcu uhapsili su S. S. (35) iz Niša, zbog sumnje da je 19. avgusta telefonom i slanjem SMS poruka pretio svojoj nevenčanoj supruzi da će ubiti nju i sve ukućane.

Sudija za prethodni postupak je i njemu odredio pritvor do 30 dana.

MONSTRUM ŽENI ISKOPAO GROB ISPOD KREVETA: Najužasnije maltretiranje na Balkanu, a policija mu ne može ništa!

U tuči oca i sina u Prokuplju obojica su zadobili lake telesne povrede. Prvo se Hitnoj službi Doma zdravlja javio sin D.A. (27) koji je doveden u pratnji policije. Imao je povredu u vidu oguljotine na levom dlanu, a nakon 35 minuta u Hitnu je došao i otac Š.A. (45) sa povredama glave.

OŠTRIJE KAZNE ZA SILOVATELJE: Ministarstvo pravde menja zakon i uvodi nova krivična dela

M.V. (36) zadobila je povrede u predelu levog ramena i nju je policija sprovela do Hitne službe i kako je izjavila bila je žrtva porodičnog nasilja.

- Treći slučaj nasilja u porodici u Prokuplju se dogodio tokom vikenda a u njemu je povrede po licu zadobila Z.D. (62). Po njenim rečima tukla ju je snaja. Došla je u pratnji policije, vidno uznemirena i usplahirena sa povišenim šećerom u krvi - kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić.

U svim slučajevima porodičnog fizičkog nasilja, kako nezvanično saznajemo, predhodila je verbalna svađa.

(Tanjug / B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПРИНЦИПијалан

    22. avgust 2016 | 14:26

    Gde mi zivimo. A u ovoj drzavi decu prave i osmogodisnjaci, a onda se jos i biju sa tom deco.

  • Maka

    22. avgust 2016 | 14:34

    Bolesno podrucje za zivot, citav Balkan.

  • Mihailo

    22. avgust 2016 | 15:33

    To se svugde i stalno desava,samo sto smo sada raspad drzava pa se novinarima dopusta da zbog rejtiga objavljuju najenormalnije stvari a dobre nikoga ne interesuju,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA