NAJNOVIJA TEORIJA ZAVERE O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Pevačicin krvnik joj probušio rupe u glavi?!

Rupe od kojih je preminula, napravljene su predmetom koji ima blago zakrivljen metalni vrh, pokazala je navodno istraga

  • 25

Najnoviji detalji istarge pokazuju da je ubica pevačici "Granda" Jeleni Marjanović udarcima probušio rupe u glavi! Rupe od kojih je preminula, napravljene su predmetom koji ima blago zakrivljen metalni vrh, pokazuje istraga.

- Obdukcija ubijene pevačice je pokazala da joj je ubica na više mesta polomio lobanju i na taj način je usmrtio. Istraga ide sporo, ali se kreće u pravom smeru, jer su još uvek u toku brojna složena veštačenja. Naime, na samom nasipu se mešaju dve bazne stanice mobilnih operatera, pa operativci taj posao rade ručno, odnosno ukrštaju i proveravaju osobe čiji je mobilni signal tu uhvaćen u momentu kada se desio zločin - navodi "Alo" blizak istrazi.

U toku je, kako navodi isti izvor, trasološko veštačenje terena.

- Na osnovu tragova pronađenih na blizu kilometar od stadiona u Crvenci, u naselju Borča, utvrđeno je da je Jelena sišla sa nasipa i da se šetala donjom stranom, ali je zanimljivo da je njen suprug Zoran Marjanović tu nije video iako je pogled dobar i pregledan - kaže sagovornik "Alo!".

"POZIVAM POGLAVICU VLADIMIRA DA DOĐE NA SUD DA SE IGRAMO": Rada Matić hoće da ispituje Marjanoviće o Jeleninom ubistvu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inspektori su, navodno, ponovo saslušali sve svedoke koje su Marjanovići naveli.

- Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoran Marjanović nakon Jeleninog nestanka pozvao upomoć prijatelja iz detinjstva, koji je policajac. Taj policajac se priključio potrazi za Jelenom, ali kao prijatelj. On je Zoranu obezbedio dobar alibi za taj dan, ali tek nakon 18 sati. Njega su odmah ispitali inspektori i on im je ispričao kako ga je Zoran pozvao, u koliko sati i šta mu je rekao. Tokom istrage pronađen je snimak na kojem se vidi kako Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana stižu u naselje Crvenka i parkiraju auto ispred prodavnice - dodaje pomenuti izvor.

DOKAŽI DA SMO TI NUDILI ORGIJE I NOVAC! Marjanovići podneli krivičnu prijavu protiv Rade Matić?

Foto: Telegraf.rsTV Foto: Telegraf.rsTV

Takođe je pronađem snimak na kome se vidi deo nasipa i trenutak kad Jelena kreće da trči, kao i Zoran i Jana koji stoje kod stadiona i gledaju ka Jeleni.

- Na samom nasipu kod kanala, gde je pronađeno Jelenino telo, inspektori su našli neke predmete koji se nalaze na veštačenju, kako bi se utvrdilo da li imaju veze sa zločinom. Iako su prošla četiri i po meseca od ubistva pevačice, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice - rekao je sagovornik "Alo".

SEKTAŠKI SIMBOLI NA ULAZU U STAN RADE IZ BEČA: "Iscrtali su ih na Zoranov 38. rođendan"!

Podestimo, Jelena Marjnaović je ubijena 2. aprila ove godine, a njeno telo je sutradan nađeno u kanalu u naselju Crvenka u Borči. Nekoliko sati nakon nestanka prijavio je suprug Zoran, nakon čega je policija krenula u potragu. Zoran je tada izjavio da je sa suprugom i petogodišnjom ćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom. Šta se desilo posle, još nije razjašnjeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    29. avgust 2016 | 17:31

    Sta bi sa obrisanim porukama iz telefona ? Sta bi sa inspektorom koji je radio na slucaju pa otisao u Nemacku ? Sta bi sa Vucicevom izjavom da se zna ko je ubica i da sledi hapsenje ? Sme li neko od novinara da pita ministra Stefanovica dali je obavesten ili mora pitati Vucica za misljenjem ?

  • Petar

    23. avgust 2016 | 14:31

    Znaju ko je ubica 100%, ali nemaju dokaza, decko je ocistio dokaze kao profesinalac, to je problem.

  • victoria

    23. avgust 2016 | 08:39

    A sta je sa onim iz policije koji je ukrao njen mobilni telefon i pobegao u Nemacku? Zar tu nema nista sumnjivog? Ocigledno je da je od pocetka doslo do obstrukcije dokaza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA