ANEGDOTA O MIRI STUPICI STARA 24 GODINE: Evo šta se desilo posle predstave "ĐENERAL MILAN NEDIĆ"!

- Posle predstave ušao sam u bus da tražim autogram od Bate Stojkovića, a pored njega je sedela Mira. On mi dade autogram, a ona me nekako pogleda čudno

  • 0

Smrt glumice Mire Stupice koja je umrla u 93. godini na Preobraženje 19. avgusta a od koje se danas opraštaju porodica, rodbina i prijatelji, izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Ljudi se sa na taj način masovno opraštali od njenog lika i dela, a usput se mogla saznati i do sad neispričana priča o njoj. 

MIRA STUPICA ĆE DANAS BITI KREMIRANA NA NOVOM GROBLJU: Komemoracija u čast slavne glumice početkom septembra

Tako je je jedan od onih koji danas žali što je otišla velika glumica, podelio na jednom forumu sa svima i jednu anegdotu staru 24 godine. Tačno tako.... Ona datira iz 1992.

ZBOG OVIH ULOGA SU MIRU STUPICU ZVALI - NEPREVAZIĐENA! A da li znate kako se glumica STVARNO zvala? (VIDEO)

Naime, tada osamnaestogodišnji mladić, a danas gospodin, žali što nije uzeo kada je imao priliku, autogram od velike Mire Stupice.

Foto: Youtube/focaksite Foto: Youtube/focaksite

- Zvezdara teatar je 1992. godine gostovao u mom gradu sa Đeneral Milan Nedić predstavom. Postavu su činili Bata Stojković, Miša Janketić i Mira Stupica. Bio sam mlad, 18 godina... Posle predstave ušao sam kod njih u bus da tražim autogram od Bate a pored njega je sedela Mira. On mi dade autogram, a ona me nekako pogleda čudno. Bilo mi je malo neprijatno što i od nje nisam tražio. Posle mi je bilo krivo ali valjda se od treme zbog velikog Bate nisam snašao na pravi način - napisao je gospodin.

Poslednji ispraćaj Mire Stupice je danas na Novom groblju u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA