SEVERNA KOREJA PONOVO PRETI NUKLEARNIM NAPADOM: Od naših neprijatelja ostaće samo gomila pepela!

Severna Koreja je zapretila preventivnim nuklearnim napadom

  • 14

Severna Koreja je postavila nagazne mine u demilitarizovanoj zoni između te zemlje i Južne Koreje, prenela je danas južnokorejska novinska agencija Jonhap. Rojters navodi da se to dešava u trenutnku povećanih napetosti na Korejskom poluostrvu. Izvor tih napetosti jesu upravo godišnje zajedničke vojne vežbe Seula i Vašingtona. 

SVET NA IVICI RATA: Severna Koreja lansirala raketu dugog dometa u svemir, HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI UN! (VIDEO)

Severna Koreja je postavila mine u selu Panmundžom u blizini demilitarizovane zone, koja je pod kontrolom obe Koreje, kao i američke vojske. Udarne vesti juče bile su da su američka i južnokorejska vojska započele vojne vežbe, gde učestvuje više desetina hiljada vojnika i kojima se simulira napad Severne Koreje.

Kao odgovor na ove poteze, Severna Koreja je zapretila preventivnim nuklearnim napadom, kojim će "pretvoriti" Seul i Vašington u "gomilu pepela". Pjongjang ove vežbe vidi kao probu za invaziju. 

Vežbe "Ulhi Fridom Gardijan (Ulći Freedom Guardian)" su u većoj meri kompijuteski simulirane i u njima učestvuje oko 50 hiljada južnokorejskih i 25 hiljada američkih vojnika.

(Telegraf.rs/Nezavisne novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. avgust 2016 | 18:37

    AMERI PROVOCIRAJU NA VISE FRONTOVA I OCITO ZELE 3 SVETSKI RAT -NIJE NI CUDO STO SE NEMACKOM NARODU PREPORUCUJE DA STVARA ZALIHE VODE I HRANE A U SVICI DELE TABLETE SA JODOM ZBOG RADIJACIJE!!! NATOVCI SU POTPUNO POLUDELI I ZELE KRAJ LJUDSKOJ RASI!!

  • ALIEN RESURRECTION

    23. avgust 2016 | 18:21

    Pokazi masonima I demonima sta je pakao .

  • Gekke Joopi

    23. avgust 2016 | 18:56

    Ma ajde Kim, dosta vise sa tim tvojim corcima. Opali vise jednom kako treba po tim amerima, a onda ce automacki nestati i njihovi podrepasi i sledbenici. Samo napred! Jer to svetsko zlo treba u potpunosti unistiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA