≫ 

CARINIKU SE UČINILO DA ČUJE GLASOVE U PRIKOLICI: Kad su zavirili unutra, pronašli su OVU ČETVORICU, ali to nije bilo sve!

Kamion je iz Bugarske ka Italiji prevozio sanitariju među kojom su, u tovarnom delu, pronađeni muškarci iz Avganistana

  • 0

Carinici su danas na graničnim prelazima Šid i Batrovci sprečili još 11 migranata da sakriveni među robom ilegalno pređu državnu granicu i uđu na teritoriju EU.

SRPSKI CARINICI SU OTVORILI MISTERIOZNI PLAVI KAMION, a unutra su pronašli OVU ČETVORICU! Ali to nije sve što su unutra pronašli!

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Šid je detaljnim pregledom kamiona slovenačkih registarskih oznaka, koji je iz Šapca ka Italiji vozio čelične otkivke vijaka i metalne kontejnere pronađenao osam muškaraca, za koje je kasnije utvrđeno da su državljani Avganistana, Libije, Sirije i Maroka. Kamion je detaljno pregledan iako su carinska obeležja bila neoštećena, jer je vozač rekao carinicima da mu se učinilo kako čuje glasove u prikolici.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Batrovci je pre nekoliko sati detaljno pregledan bugarski kamion kome je cerada bila zasečena sa gornje strane. On je iz Bugarske ka Italiji prevozio sanitariju među kojom su, u tovarnom delu, pronađena tri muškarca iz Avganistana.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Podsećamo da su carinici jutros na Šidu sprečili sedam Avganistanaca u novopazarskom kamionu ilegalno pređu državnu granicu.

Kao i u prethodnim slučajevima, nadležnost nad ilegalnim emigrantima preuzima policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA