Lutke u klupama umesto niških poslanika

Poslanici vladajuće koalicije (DS i URS) nisu se pojavili na raspravi o nenamenskom trošenju milijarde iz budžeta, radikali u njihove klupe stavili - lutke

  • 1

Odbornici vladajuće koalicije u Nišu (URS i DS) nisu se juče pojavili na sednici gradske skupštine na kojoj je trebalo da se raspravlja o izveštaju državnog revizora o nenamenskom trošenju više od milijardu dinara iz budžeta. Međutim, dovitljivi odbornici SRS-a odmah su nadomestili gubitak, pa su u skupštinsku klupu koju su trebali da zauzmu gradonačelnik i njegovi saradnici stavili lutke!

Nakon što su na ovaj način poboljšali kvorum, radikali su zajedno s drugim opozicionim odbornicima (DSS, LDP) očitali lekciju odsutnima koje su zamenile lutke, optuživši ih da nisu smeli da dođu i građanima polože račun kako su potrošili njihove pare.

Svoje odsustvo odbornici vladajuće koalicije obrazložili su navodnom namerom da uštede novac koji bi se potrošio na održavanje vanredne skupštinske sednice.

(Višnja Aničić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • d_j_beba

    19. januar 2012 | 12:52

    Lutke u klupama umesto niških poslanika | Telegraf http://t.co/Kq96r9Es via @telegrafrs - Svi su oni lutke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA