≫ 

Klinton upozorava na radikalne elemente u Republikanskoj partiji

Klinton je tokom svoje kampanje govorila da je Tramp rasista i da namerno izaziva strah u javnosti, dok se republikanski kandidat bori da pridobije glasove afroamerikanaca i latinoamerikanaca

  • 4

Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton upozorava da Republikansku partiju preuzimaju marginalni radikalni elementi, motivisani predrasudama i paranojom.

KLINTONOVA ĆE BITI NOVA PREDSEDNICA SAD: Njujork Tajms najavio kraj predsedničke trke, Hilari ima 88 odsto šansi za pobedu

Klinton tvrdi da je republikanski kandidat Donald Tramp izgradio kampanju na predrasudama i paranoji koja u glavne društvene tokove uvodi grupe koje izražavaju mržnju.

Prema objavljenim delovima njenog govora koji će održati kasnije večeras u Nevadi, Klintonova upozorava da je Trampovo nepoštovanje vrednosti koje SAD čine velikom zemljom "veoma opasno".

Klinton je tokom svoje kampanje govorila da je Tramp rasista i da namerno izaziva strah u javnosti, dok se republikanski kandidat bori da pridobije glasove afroamerikanaca i latinoamerikanaca.

CRNCI, GLASAJTE ZA MENE, ŠTA IMATE DA IZGUBITE? Tramp izjavom ponovo ustalasao Ameriku

Donald Tramp je optužio Hilari Klinton da će svojim govorom pokušati da ga poveže s mržnjom i tako ugrozi njegov ugled i ugled njegovih pristalica.

Foto: realclearpolitics.com, Tanjug/AP Foto: realclearpolitics.com, Tanjug/AP

Tramp je rekao da će njegova protivkandidatkinja pokušati da milione njegovih pristalica optuži da su "rasisti, što oni nisu".

TRAMP OŠTRO O KLINTONOVOJ: Hilari nedostaje mentalna i fizička snaga za borbu protiv ISIS-a

Govor Hilari Klinton, dodao je, ima za cilj da skrene pažnju s pitanja o njenoj porodičnoj fondaciji i korišćenju privatnih mejlova u vreme dok je bila državna sekretarka.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki st.

    26. avgust 2016 | 09:09

    Ha. Osvežili ste mi dan. Kilari: "Držite lopova". Čekam da J.Asanž pusti predizborne fajlove. Vrhunska zabava. Tako je bar najavljeno.

  • ...i td

    26. avgust 2016 | 13:26

    "Umri muski"-5 deo...i td

  • Loki

    26. avgust 2016 | 13:48

    Pitam, se pitam, da li je stradao mikrofon u njenim rukama, i gde je završio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA