MISTERIJA CRNOG MERCEDESA NA GRANICI SA HRVATSKOM: Carinici su ga otvorili i nisu mogli da veruju šta se nalazi u njemu! (FOTO)

Tokom detaljnog pregleda je u naslonu za ruku vozača, polici za dokumenta, kao i u jednoj od putnih torbi pronađeno dvadesetak vrsta različitih lekova raznih proizvođača i namene

  • 6

Carinici su 25. avgusta 2016. godine na graničnom prelazu Batrovci u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine lekova, čija je vrednost procenjena na oko 700.000 dinara.

CARINICI SU NAŠLI TAJNI BUNKER U OVOM CRVENOM AUTOMOBILU: A ono što su videli unutra... (FOTO)

Na izlazu iz zemlje, za detaljnu kontrolu je izdvojen "Mercedes C320 CDI", španskih registarskih oznaka, kojim je upravljao bugarski državljanin.

On je carinicima prilikom susreta rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Tokom detaljnog pregleda je u naslonu za ruku vozača, polici za dokumenta, kao i u jednoj od putnih torbi pronađeno dvadesetak vrsta različitih lekova raznih proizvođača i namene, verovatno namenjenih daljoj preprodaji. Među lekovima je pronađeno najviše tableta "Anastrozola", "Clenbuterola", "Strombaforta", "Oksavera", "Provirona", "Stanoxa", kao i velika količina ampula "Omnadren", "Testex Pro", "Testex P", "Trenacet", "Retabilil", "Trenboline", "Primobolic", "Masterolic" i drugih...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA