≫ 

OVO JOŠ NIJE VIĐENO U SRBIJI: Autobus preko pune linije ISPRED TUNELA preticao automobil! (FOTO)

Samo pukom srećom ovo se nije završilo tragično

  • 13

 

Svakoga dana svedoci smo saobraćajnih nesreća, od kojih su mnoge izazvane nepropisnom vožnjom i rizičnim preticanjem. Slika jedne ovakve riskantne vožnje objavljena je na Fejsbuku i pritom izazvala burne reakcije jer je autobus pun putnika preticao na punoj liniji.

E, ZBOG OVAKVIH LUDAKA SE GINE U SRBIJI: Autobus pretiče kolonu preko pune linije! (FOTO)

Naime, ispred tunela autobus pun putnika na punoj liniji obilazi automobil, a izvesno vreme vozi i suprotnom trakom, piše na Fejsbuk stranici "STOP bahatom parkiranju u Novom Pazaru".

Autobus preticao kamion preko DUPLE PUNE LINIJE! (FOTO)

Napišite nam u komentarima da li ste vi nekad bili svedoci sumanutog preticanja

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbss

    31. avgust 2016 | 16:28

    Sta nje jasno, kao nije vidjeno? Pa ovo se svaki dan vidja.

  • ₩₩₩

    31. avgust 2016 | 14:26

    Svaki dan vozim kola 80 km. I najviše viđam preticanja punom linijom i to na krivinama, a mobilnim priča 50 posto vozača.

  • victoria

    31. avgust 2016 | 14:28

    Dozivela sam na deonici izmedju Uzica i Zlatibora da vozac broji novac dok vozi. Bas kad smo izasli iz grada ima deo puta gde je s jedne strane litica a s druge duboka provalija, kanjon reke Djetinje. On je tad bas uzeo debeli svezanj novcanica da broji. Posto je morao da malo i pazi na put prebrojavao ih je ponovo. Ja sam se pobunila i on me je verbalno napao. I posto sam insistirala da novac odlozi i da broji kad stane, on je namerno krenuo van puta do same ivice provalije i povikao da ce sve da nas pobije. Putnici su me zamolili da cutim i nastavili put do sledece stanice kad sam izasla. Prijavila sam ga vlasniku firme i on nije krio da zna kakav je i da je cesto pripit kad vozi. Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA