≫ 

TRAMP I HILARI SE STRASNO LJUBE: Elenin crtež izazvao haos na internetu (FOTO)

"Poljubac koji smo svi želeli da vidimo", stoji u komentaru autorke crteža

  • 4

Kandidati na predsedničkim izborima u SAD, Donald Tramp i Hilari Klinton, ljuti su suparnici u ovoj trci, a uvrede i otvoreni govori koji se vode kritikom protivnika, česti su i postaju sastavni deo svakog nastupa u okviru njihovih kampanja. Međutim, oni koji su ipak više favorizovali Bernija Sandersa i Džil Stajn, sada se trude na društvenim mrežama da ukažu na mane drugih kandidata.

PUTIN I TRAMP SE LJUBE U USTA: Ovaj mural je postao SVETSKI HIT (FOTO)

Na Fejsbuk stranici Balkans for Bernie Sanders & Jill Stein pojavio se crtež na kome su prikazani Tramp i Klintonova u zanosnom poljupcu. Autor crteža Elena je na svojoj stranici Elena's Silly Drawings napisala da se radi o "poljupcu koji smo svi želeli da vidimo".

"Amerika: zemlja slobodnih, dom hrabrih - i sada je jedna nacija sa državnim jednopartijskim sistemom. Sve "to" je trebalo da se okonča 1989. godine...", stoji u komentaru ispod ove slike.

Da podsetimo, nova anketa koju su sproveli Vašington post i Ej-Bi-Ci njuz, pokazuje da je imidž Klintonove gotovo podjednako loš kao Trampov, jer 59 odsto ima nepovoljno mišljenje o njoj, 38 ima povoljno mišljenje, dok 60 odsto ima nepovoljno mišljenje o Trampu a 37 povoljno. To pokazuje da Trampova popularnost ne mora da bude presudna na izborima jer Amerikanci, posebno registrovani birači ne vole mnogo ni Klintonovu.

Ostaje pitanje, ko će pobediti u ovoj predsedničkoj trci? Ostavite nam vaše mišljenje u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BABEIC...

    1. septembar 2016 | 14:34

    KOSE VOLI TAJ SE SVADJA

  • OBILIC

    1. septembar 2016 | 16:47

    Ovo kao da se ljube dva aligatora

  • СрбРус

    1. septembar 2016 | 14:25

    Фантастично!Само да је написала "ПИТОН И КОБРА"... било би још жешће

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA