≫ 

ISTRAGA O EKSPLOZIJI BOMBE: U Nišu bukti RAT za NARKO-TRŽIŠTE!

Povređeni Aleksandar navodno najavljivao napade na suparničku ekipu

  • 10

Aleksandar Barjaktarević (34), koji je nedavno  u eksploziji bombe u automobilu u Dušanovoj ulici u Nišu izgubio levu nogu, postao je meta za likvidaciju u borbi za prevlast na narko-tržištu!

UŽAS U NIŠU: Eksplodirala bomba usred centra, ima teško povređenih! (FOTO)

Kako prenose "Novosti", posle ubistva kik-boksera Miloša Savića (29), koji je juna 2014. izrešetan ispred teretane u Nišu, pojedine krimi grupe pokušavale su da zauzmu lidersku poziciju u gradu - pre svega u dilovanju narkotika.

Aleksandar je navodno najavljivao obračun sa nekim niškim kriminalcima, pa postoji mogućnost da su ga oni preduhitrili.

- Eksplozivna naprava "na potez" bila je postavljena pod levi prednji točak belog "golfa" ispod motora, i to je spaslo i Aleksandra i prolaznike u Dušanovoj ulici - kaže izvor "Novosti" blizak istrazi.

- Glavni udar detonacije je podne motor, ali oštećenja na njemu i okolnim parkiranim automobilima potvrđuju da je bila postavljena paklena naprava razorne moći. A da je bila montirana ispod sediša ili u samom vozilu, vozač bi sigurno stradao.

Telegraf.rs Telegraf.rs

Niška policija je dobila snimke sigurnosnih kamera iz lokala u Dušanovoj ulici, koje bi eventualno mogle da otkriju ko je i kada postavio eksploziv pod "golf". Rasplet ovog slučaja mogla bi da ubrza i eventualna spremnost teško povređenog Aleksandra da pomogne policiji u istrazi. Međutim, za sada nije poznato da li će on ukazati na moguće atentatore i osobe sa kojima je u sukobu, a koji su bili spremni da ga ubiju.

Otkriveno ko je vozač "golfa" kojem su PODMETNULI BOMBU POD AUTO! (FOTO)

Izvesno je da se Barjaktarević plašio za svoju bezbednost, jer je pre izvesnog vremena promenio prezime. A kako Aleksandar Anđelković je od ranije poznat policiji. Aprila 2011. godine u odstustvu je bio nepravosnažno osuđen, sa još tri pomagača, na tri godine zatvora. Proglaešen je krivim za pomaganje u izvršenju krivičnog dela - ubistva Nišlije Marka Pavlovića (22), koje se dogodilo 6. aprila 2008. u Mokranjčevoj ulici.

Policija takođe ispituje da li ekpslozija u kojoj je povređen Barjaktarević eventualno povezana sa likvidacijom Aleksandra Stamenkovića (44) u beogradskom naselju Belvil. Njih dvojica su navodno bili u sukobu a takođe prema nezavničnim informacijama Aleksandar B. je svojevremeno imao sukob sa ubijenim kik-bokserom Milošem Savićem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kombuha

    2. septembar 2016 | 09:01

    Niš bezbedan grad

  • Nenad ns

    2. septembar 2016 | 11:06

    Sve olos do olosa,pa kad sud nista ne valja.za prvo ubistvo 40 god I gotova stvar,dva zivota bih sad bila spasena

  • amer

    2. septembar 2016 | 11:45

    Svi su oni poznati policiji i dalje se setaju nekažnjeni .Znaci policija radi za njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA