OVAKO SE SVETI PRAVA JUGOSLOVENKA: Melanijini advokati pokucali na vrata novinara i ZABEZEKNULI IH

Advokati Melanije Tramp izjavili su da su ovi napisi "nečuveni, zlonamerni i štetni"

  • 7

Supruga kandidata za američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija, tužila je britanski "Daily Mail" zbog iznošenja neistina o njenoj prošlosti, navodeći da je zbog njih pretrpela štetu u vrednosti od 150 miliona dolara.

SVE TAJNE SLOVENKE MELANIJE TRAMP: Ugradila je nešto čudno u zglobove, muža viđa jednom u 4 meseca (VIDEO)

"Daily Mail" naveo je Melaniju Tramp da sudski reaguje člankom koji je sugerisao da je gospođa Tramp (46), koja je rođena u Sloveniji, a potom se devedesetih godina preselila u SAD, nekada radila kao poslovna pratnja u Njujorku, što su njeni advokati nazvali kompletnim lažima.

List je takođe preneo tvrdnje slovenačkog novinara Bojana Požara, pisca Melanijine neautorizovane biografije u kojoj on tvrdi da su se Trampovi upoznali 1995. a ne tri godine kasnije, što je podatak iz zvanične verzije njihove ljubavne priče.

Foto: Guliver/Evan Agostini/Getty Images, GQ Foto: Guliver/Evan Agostini/Getty Images, GQ

Britanski medij kasnije je pokušao da se opravda, insistirajući na tome da u njihovom tekstu niko ništa nije tvrdio, već napomenuo da bi "takve priče, čak i ako nisu istinite, mogle da nanesu štetu predizbornoj kampanji Donalda Trampa", što se, evidentno, i dogodilo.

Odštetu potencijalnoj prvoj dami najverovatnije će morati da plati i bloger Vebster Terpli, zbog svog teksta u kom je naveo da se Melanija plaši da bi njena prošlost mogla da izađe na videlo.

Advokati Melanije Tramp izjavili su da su ovi napisi "nečuveni, zlonamerni i štetni", u toj meri da su oklevetanoj gospođi Tramp i nekadašnjem modelu naneli štetu u iznosu od 150 miliona dolara.

(Telegraf.rs / BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    2. septembar 2016 | 13:54

    Kako izracunase stetu?

  • ...i td

    2. septembar 2016 | 12:37

    Tako je Melanija.Tzv novinari koji pisu takve tekstove,bol osecaju jedino kada ih udaris po dzepu...i td

  • Brale

    2. septembar 2016 | 13:54

    Ako postane prva dama svi će joj ljubiti ruke i uvlačiti joj se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA