≫ 

"MNOGO VOLIM DA GUTAM, PROSTO SAM NEUMORNA": Studentski seks-skandal trese Srbiju! (FOTO)

Poziv na seks bludne doktorke, koji je osvanuo na zvaničnoj grupi, izazvao je haos i lavinu komentara

  • 10

Na Fejsbuk grupi "Studenti beogradskog univerziteta" osvanuo je poziv na seks bludne doktorke koja je objasnila šta voli u seksu i kakav joj je muškarac potreban.

POTREBNI GLUMCI ZA PORNO FILMOVE: Da li je ovo je najluđi oglas koji se ikada pojavio? (FOTO)

"Mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni...

Ovakav oglas juče je osvanuo na zvaničnoj Fejsbuk stranici Studenti Beogradskog univerziteta, sa sve lascivnom i provokativnom slikom devojke koja se potpisuje kao - doktorka.

Nepristojnu ponudu objavio je izvesni Goran Vidić, a kako smo uspeli da saznamo, ovo nije prvi put da postavlja slične objave kako na svom profilu tako i po drugim grupama.

- Klikni na link i upoznaj Doktorku: mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni. Volim sve poze, maštovita sam i mnoooogooo volim da gutam... Probaj... - ovako je glasila Doktorkina ponuda koju je pomenuti Vidić preneo studentima.

U opisu oglasa takođe stoji da je devojka sa slike iz Niša, kao i da ima 34 godine. Očigledno virtuelni Vidić nije želeo da bilo šta kaže za medije.

S druge strane, glavni administrator ove studentske grupe Dušan Gajić objašnjava za beogradske medije da svakako nije primereno da se takve objave nalaze u njihovoj grupi.

Printskrin: Facebook/Goran Vidic Printskrin: Facebook/Goran Vidic

- Ubrzo nakon što je postavljena, sporna objava je uklonjena, a profil Gorana Vidića smo blokirali, te sada više neće moći da objavljuje takve gluposti na našoj stranici - kaže Gajić i dodaje:

- Grupa je veoma velika i, nažalost, dešava se da neke neprimerene objave ne stignemo blagovremeno da obrišemo. U svakom slučaju, trudimo se da sankcionišemo ovakvo ponašanje u grupi.

U ovoj Fejsbuk grupi studenti uglavnom razmenjuju mišljenja o predmetima na fakultetima, knjigama, smeštaju u studentskim domovima i raznoraznim mladalačkim savetima, pa je ova objava šokirala mnoge od njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    2. septembar 2016 | 12:46

    Da nemate slučajno broj od doktorke...

  • Kole

    2. septembar 2016 | 17:36

    Moja žena neće, a komšinica hoće. Mada, i moja je žena nekom komšinica...

  • S. S.

    2. septembar 2016 | 20:02

    Takve žene su nam potrebne samo hrabro napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA