DA LI SU I VAS PREVARILI? Pala ozloglašena BANDA koja je harala srpskim auto-putevima i pljačkala narod!

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšeni su D.Ž. (24) iz Kruševca, R.R. (47) iz okoline ovog grada i S.S. (27) iz Kraljeva koji se sumnjiče za tešku krađu

  • 5

Niška policija u saradnji sa kolegama iz Kraljeva, Kruševca i Pirota uhapsila je grupu lopova koja je osam meseci harala srpskim auto-putevima pljačkajući strane državljane kada bi zastali da se odmore ili natoče gorivo.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšeni su D.Ž. (24) iz Kruševca, R.R. (47) iz okoline ovog grada i S.S. (27) iz Kraljeva koji se sumnjiče za tešku kradju.

Sumnja se da su oni od početka ove godine do kraja avgusta izvršili seriju krivičnih dela teška krađa tako što su na parkinzima i benzinskim pumpama na autoputu Beograd – Niš i magistralnom putu Niš – Pirot obijali parkirana vozila i iz njih krali torbice sa novcem, nakitom i mobilnim telefonima čime su vlasnicima pričinili štetu veću od dva miliona dinara – navodi se u policijskom saopštenju.

Policija dodaje i da se sumnja da je u ovim krađama učestvovao i G.S. (43) iz Kraljeva koji se od juna meseca nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog sličnih krivičih dela. Kako saznajemo, on je rođeni brat uhapšenog S.S.

Policija je saopštila da je svim uhapšenima određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nera

    2. septembar 2016 | 13:43

    Mene i mig supruga su pokusali da opljackaju kada smo dolazili iz Svetske,posle granice Horgos,probusili nam gumu,ali hvala policiji i inspektorima iz Subotice koji su bili tu bukvalno za 5.min.a sve vreme su bili u kontaktu samnom tel.putem!Svaka cast tim policajcima i inspektorima iz Subotice!I savet ako vam neko ablenduje na putu ne stajte jer kao traze pomoc,probuse vam gumu i opljackaju,mi smo imali srece!!!

  • Српкиња

    2. septembar 2016 | 23:41

    Sve se desava u Nisu, najgore stvari.

  • Nislija

    3. septembar 2016 | 14:28

    Neka se spuste drugovi nalo do Nisa, da vide sta je nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA