PRONAĐENO TELO NESTALOG BEOGRAĐANINA U VIRU REKE VUČJANKE: Tragičan kraj potrage

Atanacković je poslednji put viđen u blizini hidroelektrane na ulazu kanjona Vučjanke 28. avgusta oko 13 časova, od kada mu se gubi svaki trag

  • 7

Ronilačka ekipa žandarmerije iz Beograda izvukla je danas telo Nenada Atanackovića (37) iz Sokovičkog vira na vrhu kanjona reke Vučjanke, potvrdila je leskovačka policija.

Atanacković je poslednji put viđen u blizini hidroelektrane na ulazu kanjona Vučjanke 28. avgusta oko 13 časova, od kada mu se gubi svaki trag.

Pripadnici leskovačke policije danima su pretraživali sam kanjon i okolnu šumu, pa pošto se posumnjalo na ono najgore, u pomoć su pozvani ronioci.

Oni su, kako saznajemo, s potragom počeli jutros oko 10 časova u Đokinim virovima, dubokim i do šest metara, nedaleko od hidroelektrane i završili nekoliko stotina metara uzvodno, u još dubljem i teže pristupačnijem Sokovičkom viru.

ZLOKOBNE SUMNJE POSLE NESTANKA NENADA ATANACKOVIĆA: Novi jezivi detalji potrage za mladićem sa Zvezdare!

Telo je pronađerno i izvučeno oko 16 časova. Nesrećni Beograđanin se, kako smo ranije pisali, vraćao s odmora u Grčkoj. Završio je u kanjonu Vučjanke, najverovatnije želeći da vidi njegove prirodne lepote, sa visokim glatkim stenama, vodoskocima i retkim ukrasnim biljkama.

(Telegraf.rs/ Izvor: jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolege GSP

    2. septembar 2016 | 20:43

    Neša je bio vozač tramvaja u GSP "Beograd" i po onoj staroj da... "Gore odlaze samo najbolji"...otišao je jedan od najboljih LJUDI međju nama... Pamtiće ga kolege i koleginice kao vedrog i nasmejanog DRUGA...PRIJATELJA...BRATA... Sve to je Šone bio nama...uvek spreman dapomogne...izađe u susret i podeli taj prepoznatljiv osmeh...sa svima oko sebe... Ni u najstrašnijim snovima i najgoroj javi niko od nas ne bi mogao da zamisli da će na ovaj način...zauvek otići Šone... Tramvajsko zvono gore uz bulevar , gde je najčešće vozio,narednih dana imaće nekakav tup ton...ili nekakvu veselu notu u sebi kao što je bio Nešin osmeh... Sasvim je sve jedno i sasvim onako kako život koji ostaje dole na Zvezdari ...bude želeo da čuje... Neša će se već nekako snaći gore sa andjelima i svim dobrim ljudima iz izreke na početku... Počivaj u miru...legendo... a...nisi morao...

  • Groficaofica

    2. septembar 2016 | 18:36

    Au,nesreca vreba sa svih strana ,laka mu crna zemlja

  • Iva

    2. septembar 2016 | 18:58

    Strasno dokle vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA