BRAVO, SRBIJO: Prikupljen novac za malu Jovanu Antić, vratili ste devojčici osmeh na lice

Portal Telegraf je dobio zahvalnicu od tima koji rukovodi stranicom "Za Jovanin osmeh" na Fejsbuku, preko koje su se sakupljale donacije za malu Jovanu Antić, zbog tekstova koji su se objavljivali na našem portalu

  • 12

Novčana sredstva za kupovinu aparata za stimulaciju kašlja maloj Jovani Antić iz Paraćina su prikupljena i njena pluća sada lakše mogu da se čiste od nagomilane sluzi, što olakšava rad srca, a sve zahvaljujući ljudima dobre volje, koji su donacijama uspeli da sakupe neophodnu sumu od 521.000 dinara potrebnu za njen bezbrižan i radostan život.

JOVANI ANTIĆ (2) OD STRAŠNE BOLESTI PROPADAJU PLUĆA: Može li Srbija da pomogne ovom detetu da PREŽIVI?

Portal Telegraf je dobio zahvalnicu od tima koji rukovodi stranicom "Za Jovanin osmeh" na Fejsbuku, preko koje su se sakupljale donacije za malu Jovanu, zbog tekstova koji su se objavljivali na našem portalu.

Roditelji dvogodišnje Jovane su za portal Telegraf rekli da devojčica, osim teške urođene srčane mane, ima još hipoplaziju jednog plućnog krila i stenozu arterije pluća, što sve dovodi do čestih infekcija pluća koje joj pogoršavaju stanje, pa su joj pluća već počela da propadaju, jer ne mogu da se oslobode nagomilanog šlajma. 

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Uz pomoć donacija koje su sakupljene, sa humanitarnom fondacijom Novi Beograd potpisan je sporazum za kupovinu aparata, koji će joj omogućiti bezbrižan život koji imaju i njeni vršnjaci.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нишлија

    2. septembar 2016 | 21:46

    Браво народе, а не Србијо! То је требало да држава обезбеди!

  • Discovery

    2. septembar 2016 | 22:01

    Pre neki dan sam pročitao vesti o ovom anđelu, poslao poruku, prokomentarisao vest, i sad me obradova ova informacija. Osećaj je bolji nego da sam dobio sedmicu na lotou. Bravo!

  • zlata

    2. septembar 2016 | 21:58

    Bravo sreco mala da te prate velike i male radosti kroz zivo sa tvojom porodicom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA