POTRAGA ZA NESTALIM DEČAKOM IZ NIŠA JOŠ UVEK TRAJE - Majka očajna: "Nema ga nigde, kao da je u zemlju propao" (FOTO)

- Nema nigde moga Sejde, kao da je u zemlju propao. Srce mi se cepa, svakim satom sve mi je teže. Strahujem od najgoreg, a opet se nadam da je i dalje živ. Ne znam dokle ću izdržati bez njega – jadikovala je očajna žena

  • 16

Desetogodišnji Sejda Malićević koji je juče ujutro nestao nedaleko od svoje kuće u niškom naselju Beograd Mala, i dalje nije pronađen. Potragu za detetom sprovodi policija uz pomoć pripadnika Uprave za vanredne situacije, a za mališanom danonoćno tragaju njegova rodbina i prijatelji.

Najteže je Sejdinoj majci Dijani Jović koja ne prestaje da oplakuje nestalog dečačića.

- Nema nigde moga Sejde, kao da je u zemlju propao. Srce mi se cepa, svakim satom sve mi je teže. Strahujem od najgoreg, a opet se nadam da je i dalje živ. Ne znam dokle ću izdržati bez njega. Možete da zamislite kako mi je kad želim i da je otet, samo da nije mrtav. Ako je i otet, možda će se nekada vratiti, ako je mrtav nikada više. Ako ga neko drži protiv njegove volje, ja ga molim da razume majčinsku muku, da se smiluje našoj porodici i da ga pusti da dođe kući – jadikovala je očajna žena.

NESTAO DEČAK U NIŠU: Krenuo je u prodavnicu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag, roditelji strepe da je otet (FOTO)

Strahuje se i od najgoreg, da se Sejda utopio u Nišavi, pa je potraga usmerena i na reku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Čitav dan i noć smo proveli pretražujući Nišavu, od Tvrđave do Popovca smo sve pretražili, sa nama su bili i vatrogasci, ali nismo našli ništa. Još nam je gore zbog glasina koje se šire naseljem da su pronađene njegove stvari, da je negde viđen, to nam da nadu, a onda se ispostavi kao neistina. Ne znamo gde više da ga tražimo, i Nišavu smo pretraživali od muke jer više nismo znali šta da radimo iako on nije imao običaj da ide do reke. Došli smo malo da se odmorimo, pa idemo opet, da zamenimo ove ljude koji ga od jutros traže. Nećemo odustati dok ne saznamo šta mu se desilo - priča Sejda Malićević, deda po ocu nestalog deteta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On isključuje mogućnost da je mališanu neko naškodio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policija je saopštila da je u toku intenzivna potraga za nestalim detetom.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    4. septembar 2016 | 00:20

    Nišlije, neka svako pita koga god zna da li video dete? Užas. Ne daj Bože nikome! Pomozi mu, Bože, samo da bude sve u redu i da se vrati roditeljima...

  • Borna

    4. septembar 2016 | 00:55

    Ruka mu se osusila.,tko lupa minuse.... Strasno da takve stoke ima

  • ALIEN RESURRECTION

    3. septembar 2016 | 23:44

    Nadam se da će ga pronaći živog I zdravog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA