POTRAGA ZA MALIM SEJDOM JOŠ UVEK TRAJE: Policija od jutros pretražuje i Nišavu (FOTO)

Spasioci su se kod tzv. „Betonskog mosta“ čamcem spustili u reku i započeli pretragu korita, a kako nam je potvrdjeno, Nišava će biti istražena u dužini od deset kilometara, sve do ušća u Južnu Moravu

  • 6

Pripadnici Uprave za vanredne situacije i policija jutros su počeli pretragu Nišave u okviru opsežne potrage za desetogodišnjim Sejdom Malićevićem iz naselja Beograd Mala koji je nestao u petak ujutro.

POTRAGA ZA NESTALIM DEČAKOM IZ NIŠA JOŠ UVEK TRAJE - Majka očajna: "Nema ga nigde, kao da je u zemlju propao"!

Spasioci su se kod tzv. „Betonskog mosta“  čamcem spustili u reku i započeli pretragu  korita, a kako nam je potvrdjeno, Nišava će biti istražena  u dužini od deset kilometara, sve do ušća u Južnu Moravu.

NESTAO DEČAK U NIŠU: Krenuo je u prodavnicu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag, roditelji strepe da je otet (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Istražni organi proveravaju  sve informacije koje mogu dovesti do saznanja o sudbini  nestalog dečaka.

- Posao nam otežava to što dobijamo mnogo informacija od kojih su se sve, bar do sada ispostavile kao netačne. Ipak, moramo da proverimo svaki trag.  Jedna od informacija do kojih smo došli je da je dečak bio do reke, da mu je navodno upala papuča pa da je on krenuo za njom. Iako nema nikakvih dokaza da se to zaista desilo, odlučili smo da i to proverimo. Postoje i neke dojave da je dete navodno vidjeno u prošnji, i to ćemo istražiti. Nijedna dojava, nijedan trag neće ostati neispitan  - kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što je do sada utvrdjeno je da je dečak poslednji put vidjen u petak ujutro kada se sa dedom vraćao sa pijace. Njegova majka Dijana Jović kazala je da ga je nakon toga poslala u obližnju prodavnicu ali da mališan do njega nije stigao.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    4. septembar 2016 | 11:52

    Pogledajte malo Pô komsiluku bog zna kakve komsije imamo! Nedo bog nikom da se desi takvo nesto. Postoji mogucnost daga je netko poznavo i odveo? Malo se sjetite jesteli imali problema sa komsijama da nije neka osveta? Daj boze daga nadzete zivog i zdravog ..zbog majke i djecaka toje dijete koje ima pravo na zivot kao i ostali..

  • Јасмина

    4. septembar 2016 | 13:54

    Сваки дан се дешавају овакви и слични случајеви.Како томе стати на крај!?

  • istina

    4. septembar 2016 | 13:23

    Dal je moguce da neko koga je majka takodje na ovaj svet donela. moze ovako jednom detetu da naudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA