"PRE NEKOLIKO MESECI MI JE NEPOZNAT ČOVEK POSLAO PORUKU NA FEJSU": Stravične slutnje Miše M., oca nestalog dečaka!

Glasine koje kruže po Beogradu u vezi sa nestankom dečaka otežavaju posao policiji, jer su do sada sve bile netačne, ali iz istrage kažu da nijedan trag neće ostati neispitan

  • 8

Miša Malićević, otac nestalog Sejde (10) iz Niša kaže da je pre nekoliko meseci dobio poruku na Fejsbuku od nepoznatog čoveka, ali je potpuno zanemario i sada se kaje jer počinje da misli da je povezana sa nestankom njegovog sina.

NESTAO DEČAK U NIŠU: Krenuo je u prodavnicu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag, roditelji strepe da je otet (FOTO)

- Pre dva-tri meseca preko Fejsbuka mi je stigla poruka čoveka koji je tvrdio da Sejda nije moj sin. Shvatio sam to kao glupost, jer tog čoveka ne poznajem. Nisam o tome više razmišljao do danas, ali sada kad mog deteta nigde nema, pomišljam da je baš on odgovoran za njegov nestanak - priča Miša, prenose beogradski mediji.

Iako po naselju Beograd mala, gde Malićevići žive, kruže glasine da je kockar i da mu ni kriminal nije stran, Miša Malićević kaže da nikome nije ništa dužan i da ni na koji način nije odgovoran za nestanak svog deteta.

- Nisam se nikome zamerio i niko nema razloga da mi se sveti, naročito ne preko deteta. Tim pre sam bio začuđen kad mi je preko Fejsbuka stigla poruka od čoveka koga nikad nisam video. Ne znam zašto je baš mene izabrao, ali ću o tome obavestiti policiju. Neka i to istraže, ta poruka je baš čudna, ne znam kako je znao da imm sina i šta mu je to značilo da nije moj. Očigledno je da ima nešto protiv mene, jer mi je i pretio, ne mogu tačno da se setim sadržaja pretnji jer sam ih obrisao, ali njegovo ime je na spisku onih koji su mi slali zahtev za prijateljstvo, lako se može utvrditi ko je on - tvrdi Malićević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Glasine koje po Beograd mali kruže u vezi sa nestankom dečaka otežavaju posao policiji jer su do sada sve bile netačne. Jedna od tih glasina je bila razlog što su u nedelju pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica Uprave za vanredne situacije pretražili Nišavu u dužini od deset kilometara, od tzv. "betonskog mosta" do ušća u Južnu Moravu. Napori spasilaca koji su pretraživali rečno korito čamcima pokazali su se kao uzaludni jer nije nađen nikakav trag nestalog deteta.

- Jedna od informacija do kojih smo došli je da je dečak bio kod reke, da mu je navodno upala papuča pa da je on krenuo za njom. Iako nema nikakvih dokaza da se to zaista desilo, odlučili smo da i to proverimo. Postoje i neke dojave da je dete navodno viđeno u prošnji, i to ćemo istražiti. Nijedna dojava, nijedan trag neće ostati neispitan - kažu iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpski jezik

    5. septembar 2016 | 11:20

    Sta ce detetu od 10 god fejs, tviter i ostale drustvene mreze, ako mu za skolu nesto dodatno treba kako bi svoje znanje dopunio i upotpunio, tu je vikipedija i ostali skolski sajtovi. Pa se posle pitate svi a zasto ovo, zasto ono. Tu su roditelji krivi, jer im sve dozvoljavaju, a na tom fejsu samo gube vreme

  • Bosna

    5. septembar 2016 | 12:28

    Dobro si se sjetio tog covjeka? Sta cekas daj odma policji podatke. 100% on vas poznaje izna da imate sina? Procesljajte komsiluk malo! Podrume i ostave Od komsija mozdaje negde zakljucan. Daj boze danse djecak pojavi ziv:: nemize uzemlju propasti kao nikoga nije vidio dok je kreno do radnje moroje nekog sresti .taj netko suti i krije istini..

  • U svakom slucaju...

    5. septembar 2016 | 11:15

    Cigani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA