TIJANINA ĆERKA JOŠ UVEK NE ZNA DA JOJ JE MAJKA UBIJENA: Detalji jezivog zločina u Zaječaru!

Mariji Ranđelović je polomljena vilica i jagodična kost i još uvek je u teškom stanju i pod jakim sedativima, te nije u mogućnosti da policiji ispriča detalje tragičnog ubistva

  • 8

Marija Ranđelović, ćerka tragično ubijene Tatjane Ranđelović iz Zaječara, još je u teškom stanju i oporavlja se na odeljenju VMA, a navodno još uvek nije obaveštena da joj je majka preminula.

"BACIĆU BEBU KROZ PROZOR": Pomahnitali Milen je prvo polomio vilicu Mariji, pa je GURNUO TATJANU SA 8. SPRATA!

Od batina koje je dobila od pokojnog očuha, Mariji je polomljena vilica i jagodična kost.

Prema rečima bliskih prijatelja porodice, Marija još ne zna da joj je majka umrla.

– Marija je navodno pokušala da odbrani majku od Milena i da ga spreči da baci njenog osmomesečnog brata kroz prozor. Nije videla kada je Milen bacio njenu majku kroz prozor, a nakon toga je nju brutalno pretukao, pa se u trenutku kada je došla policija i sam bacio kroz prozor. Za sada joj niko nije rekao da joj je majka umrla – priča prijatelj za list "Alo".

Foto: Facebook Foto: Facebook

On dodaje da je Marija još od toga dana pod jakim sedativima, kako bi joj ublažili bolove od povreda.

– Ona je odmah prebačena na VMA, a kada je u jednom trenutku pitala za majku, rečeno joj je da je teško povređena i da je u Nišu u bolnici, kako ne bi poremetili njeno psihičko stanje i kako bi joj pomogli da se brže oporavi i vrati svojoj mlađoj sestri i osmomesečnom bratu – dodaje prijatelj.

Policija, nezvanično, nije uspela da obavi razgovor sa pretučenom devojkom, iako je ona jedini svedok tragičnog ubistva. S obzirom na to da se već danima nalazi u teškom zdravstvenom stanju i da je pod jakim sedativima, nije u mogućnosti da policiji ispriča detalje tragičnog ubistva.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    5. septembar 2016 | 12:43

    ubijena žena od 45 g. je imala odraslu decu, ali je našla ovog od 29g. i s njim dobila bebu. zašto je ulazila vezu sa ovim bolesnim mladićem koji je pre nekoliko godina pokušao samoubistvo!? i još je živela zajedno sa odraslim ćerkama koje je ovaj tukao!

  • Eva

    5. septembar 2016 | 11:48

    Drzavo luda...sta radi Mup kome pidizete plate...pa u svakoj zgradi mlate zene...sto Mup ne privede ludake...koji mlate...da li znate da mlate svoje devojke...pred decom..kazem devojke jer su razvedene...a one se drogiraju...i deca sve gledaju...prokrstarite beogradskim naseljima u jednom je i narkomanka Jelena ciji je muz bio u zatvoru zbog nasilja u porodici...koja ima decka koji je mlati pred decom...a socijalna sluzba ni da ode kod te dece...Vinca...puna narkotika...ljudi pumpe drze te i nos pumpaju...

  • Bosna

    6. septembar 2016 | 22:22

    Bog ti dao ozdravljenje i srecu u zivotu:: da tu djecu odgajis kako treba: nikad nedozvoli da ih dans u hraniteljsku pirodicu borise mhesto majke svoje. Steta djeca izgubise majku zbog monstruma!! Bog ti dao zdravlje i brzo da izadzes iz bolnice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA