≫ 

PODMETNUT POŽAR U JAGODINI: Goreli automobili, motocikli i ulaz u kuću, ima povređenih

Jutros oko četiri sata u Prvomajskoj ulici u Jagodini došlo je do požara, a jedna osoba je povređena kada je pokušala da ugasi vatru, precizirala je portparol policije

  • 0

Nebojša Miljković (45) je povređen u požaru koji se jutros dogodio u Jagodini. On je van životne opasnosti, ali zbog teških povreda stopala biće zadržan na lečenju u ćuprijskoj bolnici. U podnetnutom požaru oštećena su dva automobuila, dva motocikla, ulazna vrata i prozori na porodičnoj kući, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević.

EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA, IZBIO POŽAR: U Prokuplju vatrogasci danas imali pune ruke posla

- Oko četiri sata sata jutros u podmetnutom požaru izgoreo je deo ispred ulaza u kuću, dva automobila i dva motocikla. Pretpostavljamo da je osoba preskočila ogradu, benzinom polila vozila i motocikle, pa zapalila - kažu članovi porodice.

Deca su prva reagovala i probudila roditelje. Svi su se evakuisali iz kuće kroz prozor.

Nebojša je pokušao da ugasi požar i spasi nešto od opreme i vozila, ali bosonog je uleteo u deo zapaljenog dvorišta, gde se otopila plastika sa krova, i zadobio povrede, prenosi Blic.

Vatrogasci su zaustavili dalje širenje požara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA