≫ 

Podignuta optužnica protiv bivšeg fudbalera Crvene zvezde

Drugo osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića

  • 10

Zbog krivičnog dela nelegalne gradnje akva parka na Adi ciganliji u Beogradu, Drugo osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv  bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića.

Bivši kapiten Zvezde dobio pritvor 30 dana!

Mijailović je pušten iz pritvora u kojem je proveo 18 dana zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, prenose Novosti.

Mijailović je ranije tokom saslušanja negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, tvrdeći da je sve radio po zakonu. Samo dva dana pre hapšenja, Mijailović je za "Novosti" komentarisao to što mu je građevinska inspekcija zatvorila gradilište.

- Milion evra sam uložio u kompleks koji je trebalo da bude atrakcija. Ali Grad je rekao svoje, stavio katanac i ja tu sada ništa ne mogu - rekao je Mijailović.

- Bio sam 15 godina u inostranstvu i zarađeni novac sam doneo u Beograd.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    5. septembar 2016 | 14:28

    Nije pusten da ne bi uticao na svedoke ili napravio jos neko KRIVICNO DELO,ovo je katastrofa a kriminalaca na svakom koraku,jel ovo istina sto citam

  • sasa

    5. septembar 2016 | 14:21

    Brate nema tu nista ne jasno, zamerio se zvezdi, vucicu i sad ga nameste, prvo mu dozvole da gradi pa kao nesto nije kako treba... Hoce da ga ogule do gole koze, ali to je Vucic i njegov sistem!!! Izdrzi Nikola!!!

  • Dare

    5. septembar 2016 | 14:23

    Zasto nisi ulozio u Pirotu, Vranju, Kraljevu? Nego tamo gde nije dozvoljeno. Valjda si naucio pravila zivota za 15 godina provedenih u inostranstvu. Evo recimo u Nisu plac Lozni kalem od 20 hektara ceka izvodjaca za akva park.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA