≫ 

I DANAS PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: U ovim delovima Srbije se do podneva očekuje i do 50 milimetara kiše po kvadratnom metru (VIDEO)

Do podneva se u jugozapadnim i južnim krajevima očekuje od 30 do 50 milimetara kiše po kvadratnom metru

  • 3

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, koji će biti intenzivniji na jugu i jugozapadu, gde se očekuju i obilnije padavine, naročito ujutru i pre podne.

KRAJ LETA? Prepodne sunčano i toplo, popodne se spremite za NEVEROVATAN OBRT!

Posle podne se očekuje slabljenje, a na jugu i istoku i prestanak padavina. Jutarnja temperatura biće od 12 do 16, a najviša dnevna od 17 do 24 stepena. 

U Beogradu se sutra takođe očekuje pretežno oblačno i hladnije vreme, povremeno sa kišom, uglavnom pre podne, a najviša dnevna temperatura biće oko 20 stepeni Celzijusa.

(UŽIVO) CRNI KIŠNI OBLACI JURE KA SRBIJI: Pratite gde se TAČNO nalaze!

Pogledajte kako da se zaštitite od udara groma ovde:

Republički hidrometeorološki zavodu upozorio je i da se do podneva u jugozapadnim i južnim krajevima očekuje od 30 do 50 milimetara kiše po kvadratnom metru. Na bujičnim vodotocima u slivovima Drine, Lima, Jadra, Kolubare sa pritokama, kao i gornjih tokova Zapadne i Južne Morave sa pritokama u naredna moguća su i lokalna izlivanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranic

    6. septembar 2016 | 08:00

    Znaci i danas ce gospoda u beogradu da pokisne e bas mi je zao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA