JEZIV NAPAD PITBULA NASRED ULICE: Razjareni pas krvoločno ujeda ženu i njeno štene, ljudi beže u panici (VIDEO)

Podivljali pitbul napao je gazdaricu koja je u naručju držala bigla. Nesrećna žena pokušala je da se odbrani, i ispustila štene iz ruku, nakon čega je pitbul nasrnuo na štene

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pera Kojot # 1
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Fil

    07. septembar 2016 | 00:33

    Dobicu mnogo minusa. Ali nije bitno, reci cu ono sto mislim. Veliki psi nisu za stan. Bio sam kod prijatelja koji ih imaju. U stanu smrdi. Ne vole svi kad ih pas lize. Prljaju. Stvarno ne razumem taj poriv. Sto ne bi pokusali da usvoje dete, ako vec imaju energije i novca za trosenje. Toliko siromasne dece u Srbiji. Ali ne, pre ce dati za meso i frizuru svog psa nego sto ce donirati novac za siromasne. Cesto vidjam iskompleksiran mlade momke koji setaju opasne pse. Bacaju im prazne plasticne flase, koje im posle na silu otimaju. Valjda im tako treniraju ugriz. Vode ih bez korpe. Pustaju ih bez povodca u prisustvu male dece. Vrse nuzdu gde stignu. Naravno ne pociste za njima. Po ulici u centru, covek mora da hoda, kao da vozi slalom da ne nagazi u izmet njihovih ljubimaca. Tuzno i nekulturno. Naravno, komunalna policija ne radi svoj posao, oni jure one jadnike, koji prodaju nesto na ulici da prezive. Nema drzave, i to je problem. Kada se desi napad, novine nesto napisu i na tome se zavrsi. A to nije ni malo naivno. Moju drugaricu izujedao je vucjak njene prijateljice. Sest meseci se lecila. Kada bi poceli neodgovorne vlasnike, ciji su psi izvrsili napad poceli da salju u zatvor, i naplacaju zestoke kazne, stvari bi se promenile. Ali od toga nista. Nema drzave. Veca prava imaju psi, nego deca. Zalosno je to....

  • marija

    06. septembar 2016 | 21:47

    ajde sad hajka protiv tih pitova ,pa ajde sto novine nisu pisale kada je jedna slatka umiljata kuca ,napala mog sina od 3 godine ,scepao ga za lice,iscepana arkada,ostecn ocni kapak ,povredjena slepoocnica,a nije pit bull...i to mi je dete otgao iz ruku,bez ikakvog razloga,setali sasvim mirno,milimetar je hvalio da mu izvadi oko,o cemu vi pricate ,ja imam 2 psa,ali danas zivotinje imaju vise protekcije od dece,da napomenem pas je i dalje slobodan evo ga seta tu po naselju,a moje dete ima traumu i oziljke,bolje i psa da rastrgne nego dete

  • strahinja

    06. septembar 2016 | 21:05

    nije pas kriv,vlasnik je,ja imam pit bula koj spava sa mackom,seta na ulici i ne pogleda drugog psa kad prodje pored njega,pitovi su opasne zivotinje ako dodju u ruke opasnih vlasnika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA