NEUTEŠNA BAKA NESREĆNOG SEJDE: Umesto za školu, kupila sam mu patike i trenerku za sahranu (FOTO)

Dečakovo telo rodbina je danas preuzela sa Instituta za sudsku medicinu gde je obavljena obdukcija koja je pokazala da nema sumnje da se mališan utopio

  • 5

Vest da se potraga za desetogodišnjim Sejdom Malićevićem okončala pronalaskom njegovog leša, zavila je u crno njegovu porodicu i mnogobrojnu rodbinu iz zemlje i inostranstva koji su se okupili u njegovom porodičnom domu da bi utešili njegove najmilije. Dečakova baka Desa neprestano je naricala za tragično stradalim mališanom.

MAJKA TRAGIČNO NASTRADALOG SEJDE (10): Bio bi spasen, da jedini svedok utapanja nije ĆUTAO!

- Oči su mi izvađene, duša mi je ubijena otkad moga Sejde nema. Čuvali smo ga kao malo vode na dlanu, svi to znaju. Bio je dobar đak, lepo vaspitano dete. Svi smo se brinuli da mu ništa ne vali, u školu je uvek išao sit, lepo obučen, mi nismo imućna porodica ali smo uvek brinuli da deca imaju sve što im treba. Umesto da mu kupim stvari za školu, kupila sam mu za sahranu. Kupila mu baka nove patike, pižamicu, trenerku i pokrov. Jadno moje unuče, ni krivo ni dužno da tako strada - jadala se očajna žena prebirajući stvari pripremljene za sahranu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

STIGAO NALAZ OBDUKCIJE MALOG SEJDE (10): Otkriveno da li se dečak ZAISTA udavio!

Dečakovo telo rodbina je danas preuzela sa Instituta za sudsku medicinu gde je obavljena obdukcija koja je pokazala da nema sumnje da se mališan utopio. Sejda će na poslednji počinak biti ispraćen sutra.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA