OSTALI SMO BEZ SVEGA ŠTO SMO IMALI, TI SI NAŠE BOGATSTVO: Sahranjen dečak koji se utopio u Nišavi, majka se srušila pored kovčega (FOTO)

Desetogodišnjaka koji se 2. septembra utopio u Nišavi u naselju Beograd Mala gde je živeo, na poslednji počinak ispratilo je više od stotinu rodjaka i prijatelja

  • 5

Desetogodišnjaka, Sejdu Malićevića, koji se 2. septembra utopio u Nišavi u naselju Beograd Mala gde je živeo, na poslednji počinak ispratilo je više od stotinu rođaka i prijatelja.

MAJKA TRAGIČNO NASTRADALOG SEJDE (10): Bio bi spasen, da jedini svedok utapanja nije ĆUTAO!

- Strašna vest o tvojoj smrti pogodila je sve nas i tvoje školske drugove. Bio si veseo dečak, svi smo tužni što je tvoja klupa sada prazna. Počivaj u miru na krilima anđela - ovim rečima se od tragično stradalog mališana danas oprostila njegova nekadašnja učiteljica Vukica Miladinović u ime djaka i nastavnika OŠ "Vuk Karadžić“ gde je Sejda Malićević pohadjao peti razred.

STIGAO NALAZ OBDUKCIJE MALOG SEJDE (10): Otkriveno da li se dečak ZAISTA udavio!

Sejdin otac Miša grlio je mališanov sanduk i milovao njegovu sliku, a majka Dijana zanemela od bola srušila se pored kovčega kada su ga poneli iz kuće.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ostala sam bez svega što sam imala, ti si bio moje bogatstvo – odjekivali su kućom Malićevića jauci dečakove babe Dese. Uplakane žene ispratile su kovčeg samo do kućnog praga jer po muslimanskim običajima, na groblje odlaze samo muškarci. Neposredno pre nego što je telo mališana spušteno u grob, oni su klanjali dženazu.

Dosadašnja istraga dečakove smrti pokazala je da je stradao nesrećnim slučajem. Kako je utvrdjeno, Sejda se sa drugom igrao Nišave kada mu je papuča upala u vodu. Prilikom pokušaja da je dohvati ponela ga je rečna matica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za njegovim telom tragala je rodbina ali i profesionalni spasioci da bi tek u ponedeljak bilo pronadjeno u blizini Popovca skoro četiri kilometra od mesta gde je nestao u vodi.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA